Ertem: %38'i %50 göstermek ahlaksızlıktır

Çerkezköy Belediye eski Başkanı Ali Ertem, kişisel Twitter hesabından yapmış olduğu paylaşımlarla AKP Çerkezköy ve Kapaklı İlçe Teşkilatlarını eleştirdi. Geçtiğimiz günlerde, Çerkezköy’de yayın yapan bir yerel gazetede çıkan ve AKP’nin 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilli Genel Seçiminde Çerkezköy ve Kapaklı’da almış olduğu oyları ‘başarı’ olarak gösteren haberi alıntılayarak eleştirilerde bulunan Ertem, “Yapılan bu haberlerle aslında kamuoyu önünde algı operasyonunun daniskası yapılıyor.” dedi. “En düşük oyun alındığı 2018 seçimlerini başarı diye yazmak hangi akıl ürünüdür, Reis'in aldığı %50'nin üzerindeki oyu Akpartinin oyu gibi lanse etmek hangi aklın ürünüdür.” sorularını soran Ertem, “Bu arada, ‘yerel gazete yazdı neden teşkilatlara vuruyorsun’ denebilir? Çerkezköy'ü bilen herkes ne olduğunu bilir. Gazetecilerle hiç bir problemim olmaz, mesele yazdıran zihniyet.” İfadelerini kullanarak bahsi geçen haberin biri veya birileri tarafından yazdırıldığını ima etti.” Ertem ayrıca, “Basiret ve ferasetini her seçim isbat etmiş bu millet bu tür numaraları yemez. % 38'i %50'nin üzerinde göstermek ve milleti kandırmak için yazmak en basitiyle ahlaksızlıktır. Ha bir de bazı isimlere yağdanlık yapmak da ne ki?” dedi.

Ertem: %38'i %50 göstermek ahlaksızlıktır
26 Haziran 2018 Salı 14:15







Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Benzinci - 6 yıl önce
Adama sormazlar mı? Madem bu kadar Ak parti oyu varken seçimi neden kaybettin? Hala bilmiş bilmiş konuşuyorsun.
Avatar
Kizilpinarli - 6 yıl önce
Ben gerçekten 35 yıldır Kızılpınar da yaşayan biri olarak Ali Ertem in bu pişkinliğine bir anlam veremiyorum. İki dönem belediye başkanlığı yapmasına rağmen Çerkezköy halkına hiçbir şey sunamayan Akparti belediyeciliğini yerin dibine sokup seçimi kaybetmesine neden olan yetenek timsali kendisi değilmiş gibi. Bir de konuşuyor utanmadan sıkılmadan. Günlerce ter döken emek veren teşkilata laf atıyor. Pes vAllahi pes. El insaf.