Ertem ÇTSO Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti

Çerkezköy Belediye Başkanı ve Ak Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Ali Ertem ÇTSO Anadolu Lisesi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Yapılan ziyarette Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar ve Meclis Üyeleri de yer aldı

Ertem ÇTSO Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti
13 Mart 2014 Perşembe 07:36

OKULLARA DESTEK VEREN BİR BAŞKAN
Seçim çalışmaları kapsamında eğitim kurumlarını gezen Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, ÇTSO Anadolu Lisesi'ne de ziyaret gerçekleştirerek, okulda görev yapmakta olan öğretmenler ve Okul Müdürü Mustafa Türk ile sohbet gerçekleştirdi. Mustafa Türk yapılan ziyaretten ötürü Belediye Başkanı Ali Ertem ve ekibine teşekkürlerini sundu. Seçim çalışmaları kapsamında başarılar dileyen Mustafa Türk " Öncelikle hayırlı olmasını dilerim. Bu esnada bizleri hatırlayıp, ziyarete gelmeniz bizlere onur vermiştir. Ali Ertem Bey zaten okullara destek veren bir başkandır. Bugüne kadar teşekkürlerimizi sunduk bundan sonra da sunacağız" ifadelerini kullandı.
GÖREVİMİZ DEVAM ETSİN İSTİYORUZ
Çerkezköy'e 10 yıldır hizmet ettiklerini ve bunu devam ettirmek istediklerini dile getiren Ali Ertem "Sizlere bir nezaket ziyareti gerçekleştirmek istedik. İnşallah önümüzdeki 5 yıl boyunca da okullarla olan ilişkilerimizin devam edebilmesi için aynı şekilde göreve devam etmemiz gerekiyor. Okullara olan ilginin bizim dönemimize has bir şey olduğunu düşünüyorum. Çerkezköy'e hizmet etmeye devam etmek istiyoruz. Başta eğitim olmak üzere tüm kurumlarımızla istişare içerisinde olarak görevimize devam etmek istiyoruz. Bugüne kadar kurumlarımızın sorunları çözerken bu işi hep zevkle yaptık. İnşallah bundan sonra da aynı şekilde yaparız" dedi.
BAŞARILI BİR OKULA SAHİBİZ
ÇTSO Anadolu Lisesi'nin çok iyi bir okul olduğunu dile getiren Ertem "Mustafa Türk Müdürümüzün bu okula gelmesiyle birlikte okul için müthiş bir atak yapıldı. Gerek kendi idareciliği, gerek kadrosuyla birlikte, fiziki imkanları da gayet iyi olan bir okulumuz. Dolayısıyla buradan yetişen çocuklarımız, eğitim noktasında ve sosyal faaliyetler noktasında öncülük edilen bir okul. Başarılı bir okulumuz ve bundan sonra da böyle gitmesini arzuluyoruz" ifadelerini kullandı.
Ali Ertem ayrıca, yapılan ziyaretin bir nezaket ziyareti olduğunu ve Meclis Üyesi Adayları ile yeni İlçe Başkanı Reşat Bahar'ı da tanıtma amaçlı olduğunu sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş - 10 yıl önce
bu resim çtos lisenin hangi bölümüne ait yokse akpliler okula gidince öğretmenler öğretmenler odasını tek edip ders mi girdiler. müdürle akp liler başabaşamı kaldılar. müdür de tam bir akp li gibi konuşmuş. memurların öyle konuşması yasal mı.