Ertem yol çalışmasını inceledi

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem son günlerde hız kazanan üst yapı çalışmalarını yerinde denetleyerek Fen İşleri yetkililerinden bilgi alıyor

Ertem yol çalışmasını inceledi
11 Temmuz 2011 Pazartesi 00:00

Denetleme esnasında Köse Sokak’ı da gezen Ertem, sokaktaki çalışmaların en kısa zamanda biteceğini ve vatandaşların rahatça gezebilecekleri, oturabilecekleri bir sokağın ortaya çıkacağını söyledi.
SOKAK TRAFİĞE KAPANACAK
Köse Sokak’taki çalışmalar hakkında bilgi veren Ertem, bu çalışmaları vatandaşlara daha fazla imkan sağlamak için yaptıklarını belirterek "Daha önce sokağın görüntüsü karışıktı. Sokaktaki elektrik hatlarını biz kendi imkanlarımızla yer altına aldık. Çalışmalar bittiğinde sokak trafiğe kapatılacak ve vatandaşlarımız rahat rahat oturup yemeği yiyecek, konuşacak" diye konuştu. Ertem ayrıca Çerkezköy’deki doğalgaz çalışmalarının Cumhuriyet Mahallesi dışında tamamlandığını ifade ederken, onun da 1-2 ay içinde biteceğini kaydetti. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.