ERTEM'DEN GAZETECİLERE JEST

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile Çerkezköy'de görev yapan basın mensuplarına Şanlıurfa İskender Kebap Salonu'nda öğle yemeği veren Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayarak, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu

ERTEM'DEN GAZETECİLERE JEST
12 Ocak 2013 Cumartesi 08:41

 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile Çerkezköy'deki basın mensupları ile biraraya gelmek istediklerini belirten Belediye Başkanı Ali Ertem, "Toplumun doğru bilgilendirilmesi, aydınlatılması gibi kutsal bir görevi yerine getiren gerek yerel, gerek ulusal, yazılı ve görsel basındaki basın emekçileri, kamuoyuna haber ulaştırmak için kar, kış, yağmur, çamur demeden gece gündüz emek harcamaktadır" açıklamasını yaptıktan sonra 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.
İKİ BELEDİYE'NİN BORCU 13.5 MİLYON TL
Yemekte basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy'e bağlanan Kızılpınar ve Veliköy Belediyelerinin borçlarını Çerkezköy Belediyesi'ne bildirdiğini ifade ederek, "Kızılpınar Belediyesi'nin 11 milyon TL civarında, Veliköy Belediyesi'nin ise 2.5 milyon TL civarında bir borcu bulunuyor" açıklamasını yaptı.
AVM YAPILACAK
Belediye Meclisi'nin Çarşamba günkü oturumunda kabul edilen Efe Petrol yanında bulunan 1445 ada ve 1446 adalarda plan tadilatı yapılmasını da değerlendirerek, arsa sahibinin buraya AVM tarzı bir yer yapmayı düşündüğünü ve bunun Çerkezköy'ün gelişimi ve büyümesi açısından önemli olduğunu belirterek, plan tadilatı yapılacak yerin yaklaşık 15 dönüm civarında olduğunu ve arsanın emsalinde artışın söz konusu olmadığını dile getirdi.
ÜCRETSİZ TOPLU TAŞIMA TALEBİNE OLUMLU YAKLAŞTI
Yemekte ayrıca Çerkezköy'de görev yapan basın mensuplarının toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanma isteği de dile getirirken, Belediye Başkanı Ali Ertem, "Bizlere her basın kuruluşu listesini versin, bununla ilgili bir çalışma yapıldıktan sonra gerekli talimatları verelim" dedi.
Çerkezköy ve bölge ile ilgili fikirlerin konuşulduğu yemekli toplantının ardından yemeğe katılan basın mensupları Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce'ye teşekkür ederek, görevlerinin başına döndüler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.