Ertürk Kaya'ya heveslendiler

Görkemli bir mezuniyet töreni ile yaz tatiline giren Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu'ndan mezun olan en yaşlı öğrenci olan 51 yaşındaki Ertürk Kaya, İl Genel Meclis Üyesi Hasan Karaca ve Abdurrahman Çiçek'i cübbe ve kepi ile heveslendirdi. Öğrencilerin keplerini alan Karaca ve Çiçek, hatıra fotoğrafı çektirdi

Ertürk Kaya'ya heveslendiler
29 Haziran 2011 Çarşamba 00:00

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu ve Saray Meslek Yüksek Okulu'nun Çerkezköy'de Amfi Tiyatro'da düzenledikleri mezuniyet töreni renkli görüntülere sahne oldu. Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu'nun en yaşlı öğrencisi olan 51 yaşındaki Ertürk Kaya'nın mezuniyet coşkusu İl Genel Meclis Üyesi Hasan Karaca ve Abdurrahman Çiçek'i heveslendirdi. Öğrencilerden aldıkları keple hatıra fotoğrafı çektiren Karaca ve Çiçek, mezuniyet coşkusunu böyle katıldı.
EN YAŞLI ÖĞRENCİ
Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu Lojistik Bölümü'nden mezun olan 51 yaşındaki Ertürk Kaya, mezuniyet töreninin en yaşlı öğrencisi oldu. Çerkezköy Vergi Dairesi'nde memuriyet görevini sürdürürken bir taraftanda öğrencilik yapan Ertürk Kaya, mezun olmanın mutluluğunu 20'lik öğrenci arkadaşları ve çocuklarıyla kutladı. Kaya'nın renkli görüntüleri Amfi Tiyatro'yu dolduranların dikkatinden kaçmadı.
HİÇ KEP TAKMAMIŞLAR
Törene katılan Ak Partili İl Genel Meclis Üyeleri Hasan Karaca ve Apdurrahman Çiçek, geceye kep takarak ortak oldu. Öğrencilerden ödünç aldıkları keple bir süre oturan Karaca ve Çiçek, objektifimize böyle yansıdı. Daha önce hiç kep takmadıklarını belirten Karaca ve Çiçek, böylece bu arzularını da yerine getirmiş oldular.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.