Erzurumlular kahvaltıda buluştu

Çerkezköy Erzurumlular Derneği'nde geleneksel kahvaltı programları devam ediyor. Her hafta farklı bir kişinin sponsorluğunda düzenlenen kahvaltı programını bu hafta Erzurumlu İşadamı Seyit Yıldız düzenledi. Düzenlenen programda bir de konuşan Yıldız, “Bizler işimiz, aşımız için buralara göç ettik. Bizler 'Birlik olduğumuz sürece yapamayacağımız iş yoktur” dedi.

Erzurumlular kahvaltıda buluştu
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
08 Ağustos 2019 Perşembe 13:17

BİRLİK ÇAĞRISINDA BULUNDU
Çerkezköy Erzurumlular Derneği’nde geleneksel birlik, beraberlik ve dayanışma kahvaltısı düzenledi. İlçede çeşitli işadamı, meclis üyesi, siyasetçi, sanayici bir araya gelirken, program sonunda tüm Erzurumlulara ‘Birlik’ çağrısında bulunuldu. Erzurumlular Dernek Başkanı Edip Nurettin Akın program sonrası yaptığı konuşmasında, “Birlik olunduğunda başarılamayacak iş yoktur. Bizler beraber çok daha güzel işler başaracağız. Çerkezköy’de çok sayıda Erzurumlu yaşıyor. Biz dernek çatısı altında bir olduk, beraber olduk. Ve hem ilçemize hem de Erzurum’dan aşı için işi için gelen hemşerilerimize bir fayda sağlamak için mücadele verdik. Çerkezköy’de aktif bir şekilde çalışmalarımızı sürdürdük. Bugün itibariyle derneğimize kayıtlı birçok üyemiz, güzel işler başarıyor, bu da bizi onurlandırıyor, gururlandırıyor. Bundan sonra her hafta geleneksel kahvaltı programlarında bir araya geleceğiz. Derneğimizin sorunlarını, ilçemizin sorunlarını hep birlikte tartışarak çözüme ulaştırmak için mücadele vereceğiz. Yeter ki biz ‘Birlik’ olalım. Başaramayacağımız, yüklenemeyeceğimiz hiçbir yük yoktur” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.