Eski Doğanspor kulübü üyeleri iftarda bir araya geliyor

1965 yılında Aysal Güven’in kurucu Başkanlığı’nda kurulan Çerkezköy Doğanspor Kulübü üyeleri 16 Temmuz Çarşamba günü iftar programı düzenliyor. Kulübün kurucu Başkanı Aysal Güven, kulübün tüm üyelerini iftar yemeğine davet ederek, “Düzenlenecek olan iftar yemeği ile amacımız Doğanspor Kulübüne yeniden hayat verebilir miyiz bunları konuşacağız” dedi.

Eski Doğanspor kulübü üyeleri iftarda bir araya geliyor
08 Temmuz 2014 Salı 07:42

ESKİ VE YENİ ÜYELERİ BİR ARAYA GETİRECEKLER
Çerkezköy’ün ilk kulüplerinden Doğanspor Kulübü üyeleri düzenlenecek olan iftar yemeğinde bir araya gelecek. 16 Temmuz Çarşamba günü Çelebi Öğrenci yurdundan düzenlenmesi planlanan iftar yemeği hakkında bilgi veren Çerkezköy Doğanspor Kulübü Kurucu Başkanı Aysal Güven, “1965 yılında kulübün kurucu başkanlığını yaptım. Düzenleyeceğimiz iftar ile eski ve yeni üyelerimizi bir araya getirmeyi hedefliyoruz” açıklamasında bulundu.
GELEMEYECEKLER HABER VERSİN
Aysal Güven, konuşmasının devamında ise, “Amacımız Doğanspor Kulübüne yeniden hayat verebilir miyiz bunları konuşup fikir alışverişinde bulunacağız. Kulübümüzü canlandırmayı başarabilir miyiz, bu yolda neler yapmamız gerekiyor bu konular hakkında üyelerimizle istişareler yapacağız. 300 kişiyi davet ettik ve gelmeyen üyelerimizin de bizlerle irtibata geçerek bilgi vermelerini isteriz. Katılamayacak olan üyelerimiz 05423651113 yada 05322330954 numaraları telefonlardan bizlere ulaşırlarsa seviniriz” dedi.
YÖNETİM HALİNDE YEMEĞE DAVET ETTİLER
Doğanspor Kulübü Kurucu başkanı Aysal Güven’in düzenlediği basın toplantısında eski üyelerden Fikri Güven, Kazım Asbaş, Kemal Sağır, İlker Karagöz ve Akif Azcan da kendisine destek vererek, tüm eski ve yeni üyeleri iftar yemeğine davet ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.