Eşkinat, Halk Günü’nde vatandaşlarla buluştu

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Merkezi’nde Halk Günü düzenledi

Eşkinat, Halk Günü’nde vatandaşlarla buluştu
25 Aralık 2014 Perşembe 18:14

 CHP İl Başkanı Recep Palabıyık ve İlçe Başkanı Murat Uysal’ın da bulunduğu Halk Günü’nde Ekrem Eşkinat, Büyük Meydan ve Sahil Projesi ile ilgili detaylı bilgi verirken, yapılacak olan yeni hizmet binası hakkında da açıklamalarda bulundu. Altınova’da yaşanan sıkıntılarına da değinerek en kısa zamanda sorunların çözüleceğinin altını çizen Eşkinat, “Bu şehirde ilk defa kentsel dönüşüm uygulanacak. Bu süreç sonunda hem şehrin trafik sorunu çözülecek hem de şehrin büyük bir bölümü değer kazanacak” dedi.

ÇORBA ÇESMESİ KURULUYOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yapılacak projelere de açıklık getiren Eşkinat sözlerine sosyal ve kültürel faaliyetler kapsamında, İmece kart ve Sosyal Yardım Mağazası hakkında bilgi vererek devam etti. Ayrıca yeni doğan bebekler için hediye paketi hazırlandığını ve en yakın zamanda dağıtımına başlayacağını söyleyen Ekrem Eşkinat, Cengiz Topel Meydanı’na kurulan çorba çeşmesinin de en yakın zamanda faaliyete geçerek günde 1500 kişiye çorba verileceği müjdesini de verdi.

İKİNCİSİ NKÜ ÖNÜNE KURULACAK

 İkinci bir çorba çeşmesinin Namık Kemal Üniversitesi önüne koyulacağını söyleyen Eşkinat “Bizde bir zamanlar öğrencilik yaptık. Ailelerinden uzak okumaya çalışan öğrencilerimiz sabahları kahvaltı yapmadan derslere giriyor. Yerleştireceğimiz çorba çeşmesiyle içecekleri sıcak bir bardak çorbayla öğrencilerimiz daha mutlu derslerine gireceklerdir” sözlerini söyledi. Soru cevap kısmına geçildikten sonra katılımcıların sorularını yanıtlayıp notlar alan Eşkinat vatandaşların telefonlarını alarak kendilerini bizzat arayacağını söylemesi halk tarafından takdirle karşılandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.