Eskiyenler yenileriyle değişiyor

Çerkezköy genelinde zarar görmüş ve kullanılamaz haldeki çöp konteynerleri yenileri ile değiştiriliyor.

Eskiyenler yenileriyle değişiyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
23 Aralık 2020 Çarşamba 12:22


600 ADET YENİ ÇÖP KONTEYNERİ ALINDI
   Çerkezköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün yürütmüş olduğu çalışmalar kapsamında vatandaşların da talepleri doğrultusunda kentimiz genelinde sızma ve koku yapan, arızalı çöp konteynerlerinin yerine yeni konteynerler konuluyor. Çerkezköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nce 600 adet yeni çöp konteyneri alımı yapıldığını kaydeden Belediye Başkanı Akay, “Ekiplerimiz, kentimiz genelinde arızalı çöp konteynerlerini yenileri ile değiştiriyor” dedi.
ARIZALI ÇÖP KONTEYNERLERİ ONARILACAK
   “Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda tespit edilen noktalara da yeni konteynerlerimiz yerleştiriliyor” diyen Akay, “Toplanan arızalı çöp konteynerlerimizi hurdaya atmayacağız. Arızalı çöp konteynerlerimiz, onarılıp, boyandıktan sonra yeniden kullanıma hazır hale getirilecek” ifadelerini kullandı. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.