Esnaf Odası’ndan Kaynaştırma Yemeği

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın da katıldığı bir kaynaştırma yemeği düzenledi. Yemek sonrası konuşan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, “ Amacımız Çerkezköy ve Kapaklı Esnaf kredi ve kefalet kooperatiflerinin daha uyum içerisinde çalışması için sıcak bir kaynaşma sağlanması” dedi.

Esnaf Odası’ndan Kaynaştırma Yemeği
27 Nisan 2016 Çarşamba 17:47

 PROGRAM YALI RESTAURANT’TA DÜZENLENDİ

Önceki akşam Çerkezköy Yalı Restaurant’ta düzenlenen yemeğe Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Esnaf, Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Kapaklı Esnaf, Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı, Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, Halkbank Çerkezköy Şube Müdürü Dilek Kaplan, Halkbank Kapaklı Şube Müdürü Ali Kabul ve davetliler katıldı.

HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ ETTİ

Yemeğin ardından bir konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, yemeğe katılan herkese teşekkür ederek, “Burada hepimizin ortak paydası olan esnaf için bir araya geldik. Amacımız tüm kurumlarımız arasındaki uyumu en üst seviyeye çıkarmak. Çerkezköy ve Kapaklı hızla büyümeye devam ediyor. Bu büyümenin ardından ilçe olan Kapaklı’nın artık Kredi ve Kefalet Kooperatifi var. Başkanı Hasan Dükanlı vasıtasıyla tüm Kapaklı’ya hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Konuşmanın ardından Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay tarafından Çerkezköy Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe’ye, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından Kapaklı Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı’ya, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ tarafından Halkbank Çerkezköy Şube Müdürü Dilek Kaplan’a ve son olarak Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan yardımcısı Hüseyin Bahar tarafından Halkbank Kapaklı Şube Müdürü Ali Kabul’e esnafa verdikleri desteklerden ötürü plaket verildi.

BOZDAĞ’IN 20.YILINI KUTLADILAR

Plaket töreninin ardından Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim kurulu, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan’ı Ali Bozdağ’a bir sürpriz yaparak görevindeki 20. Yılını kutladı. Yönetim kurulu üyeleri Ali Bozdağ’a bir plaket takdim ederek çalışmalarında başarılar dilediler. Yemek sonunda kısa bir konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, yemeğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, odalara çalışmalarında başlarılar diledi.

Haber: Feyza İşcan Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.