Esnaf Odasının aidat borçları yapılandırıyor

Torba yasasında çıkan borç yapılandırmasında Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası da aidat borçlarını taksitlendiriyor. Yıllık borçların yeniden yapılandırılması için Kasım ayı sonuna kadar odaya başvurulacağını belirten Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ, peşin ödemelerde de yüzde 10 indirim yapılacağını ifade etti.

Esnaf Odasının aidat borçları yapılandırıyor
21 Ekim 2014 Salı 07:57

PEŞİN ÖDEMELERDE YÜZDE 10 İNDİRİM

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ yeni çıkan torba yasa ile beraber Oda’ya olan yıllık aidat borçlarının da yasa ile yapılandırıldığını ifade etti. Ali Bozdağ yaptığı açıklamada, “Yıllık borçlarını yeniden yapılandırılmasına ilişkin olarak getirilen hükümlerden yararlanmak isteyenler üyelerimiz Kasım 2014 tarihi sonuna kadar odamıza başvuruda bulunabilirler. Üyelerimizin ödenmesi gereken toplam borcunun birinci taksit ödemesi süresi Aralık 2014 ayı sonuna kadar peşin ödeme yapılması halinde yüzde 10 oranında da indirim yapılacaktır” diye konuştu.



KASIM 2014 TARİHİNE KADAR ODAYA BAŞVURMALARI GEREKİYOR

Taksitli ödemelerde peşinat artı 8 taksit şeklinde olacağını sözlerine ekleyen Bozdağ, “11 Eylül 2014 tarihinden önce aidat borcu olan üyelerimizin borç yapılandırması yapmak için Kasım 2014 tarihine kadar odamıza başvurması gerekir. Ayrıca birinci taksit ödemesi ve peşin ödemeler içinde Aralık 2014 sonuna kadar odaya başvurmaları gereklidir” dedi.



BORÇLARINI YAPILANDIRMALARI MENFAATLERİNE OLACAKTIR

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, konuşmasının sonunda ise, “Borçların ödenmesi gereken süre ve öngörülen sistem içinde kısmen veya tamamen ödenmemesi halinde ilgili kanun gereği yapılandırma işlemi iptal edilecektir. Üyelerimizin bu kanunu değerlendirerek aidat borçlarını yapılandırmaları kendilerinin menfaatine olacaktır” açıklamasında bulundu.



Haber: Emrah ÇOĞALAN

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.