Esnafın isteklerini Başkan Akay'a iletti

8 Nisan tarihinde Belediye Başkanlığı görevini teslim alarak yeni görevine başlayan Vahap Akay'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Yönetim Kurulu Üyeleri ve oda personeliyle birlikte Belediye Başkanı Akay'ı ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler. Ali Bozdağ, ziyaret esnasında esnafın talebi doğrultusunda bir takım sorunları Başkan Vahap Akay'a ileterek, gerekli çözümlerin üretilmesi adına ricada bulundu

Esnafın isteklerini Başkan Akay'a iletti
19 Nisan 2014 Cumartesi 08:04

ÖZELLİKLE PERSONELİMİZ MAKAMINIZDA SİZİ GÖRMEK İSTEDİ
Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, beraberinde ki Yönetim Kurulu Üyeleri ve oda personeliyle Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler. Gerçekleşen ziyarette Çerkezköy esnafının selamlarını getirdiklerini belirterek konuşmasına başlayan Ali Bozdağ, "Yönetimimiz ve personelimizle birlikte ziyarete gelerek hayırlı olsun temennisinde bulunmak istedik. Özellikle personelimiz gelip seni makamında görmek istedi" diye konuştu.
GEÇİŞ DÖNEMİNİ ATLATMAYA ÇALIŞIYORUZ
Sohbet esnasında Bozdağ, Belediye Başkanı Akay'a Belediye Başkanlığı koltuğuna ısınıp, alışıp alışmadığını sorması üzerine konuşan Vahap Akay, "Alışmaya çalışıyoruz tabi ki ama kolay değil alışmak. Geçen hafta Pazartesi devir teslim, Salı günü de tören yaptık. Bir haftayı atlattık ve ikinci haftaya başladık. Bir taraftan sağ olsunlar gelenimiz gidenimiz, bir yandan da işlere alışmaya çalışıyoruz ve her şey daha iyi olacak. Geçiş dönemini atlamaya çalışıyoruz. Belde belediyeler kapanınca devir teslimler, oradaki eksiklikler. 30 Martta biten işler tamamlanmış ve 8 Nisanda teslim almışsınız, böyle bir 10-15 günlük yönetim ve hizmet açısından eksiklikler yaşandı. Neyse ki biraz atlattık artık biraz daha işleyen bir çark var.Yeni dönem geçişi var oda bize kısmet oldu ve artık hep birlikte atlatacağız" açıklamasında bulundu.
ŞİKAYETLERİ BAŞKAN AKAY'A İLETTİ
Esnaf Odası Başkanı Bozdağ, esnafın talebi doğrultusunda Belediye Başkanı Akay'a bir kaç şikayet konusunu ileterek, "Seyyarlarla ilgili sıkıntılarımız var. Seyyar derken dışarıdan arabayla gelip, örneğin adam bir araba tuhafiye eşyası getiriyor ve aracın dört kapısını açarak parayı topladıktan sonra akşam çekip gidiyor. İkincisi Yapı Kredi'den aşağı doğru inerken dört sokakta da lokantalar masaları çıkarmış gayet doğal ama bir de onun üzerine yüksek gölgelik yapmış. Kapalı otoparkın oradaki 15 esnafımız yanımıza geldi ve ‘Atatürk Caddesi’nden bu taraf kapalı gözükmüyoruz’ dediler. Onlarla ilgili esnafımızın talebi var. Bir de kaldırımlarda sıkıntı var. Mesela Atatürk Caddesi’nde İşlek Yapı ve Akbank'ın arasında kalan alanda Albayrak Alışveriş Merkezi ve gene aynı şekilde yukarıda bulunan aynı iş yeri kaldırımları işgal ediyorlar. Bunlar şikayet anlamında değil bilgi anlamında bilgilendirmek istiyoruz" dedi.
YAPILACAK TOPLANTI İLE SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ
Ali Bozdağ'ın yaptığı bilgilendirmelerin ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise gerekli notlarını aldığını belirterek gerekli çalışmaları yapacaklarını ifade etti. Ziyarette son olarak basın mensupları berberlerin Pazar günü açık veya kapalı olmasıyla ilgili soruyu yöneltmesi üzerine Bozdağ, "Onlarla ilgili toplantı yapacağım ve Başkanımızı da davet edeceğiz. Mesela Kapaklı'da böyle bir sorunumuz yok. 100 berberin içinden 3-4 tane problem olacak. Bunlar insan nihayetinde ve artıyı da eksiyi de düşünen var. Kimseye bunu zorlayarak değil fikir alışverişinde ve saygı çerçevesinde anlatarak inşallah onu da zaman içinde aşacağız. Başkanımızda arkadaşlarımızın fikrini alacak ve mutlaka bir orta yol bulacağız" cevabını verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
belediye başkanlığı - 10 yıl önce
sayin bşk.esnaf kardeşlerimizin çok sıkıntılarıvar çünkü yorumları gaztede yardımcı olalım kırmızı yazılarla yazıyorlar.saygılar