Esnaflar ile protokol imzaladılar

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası imzaladığı indirim protokolü ile küçük esnafın zorunlu olduğu iş sağlığı ve güvenliği hizmeti artık indirimli olarak alınacak. 3 yıllık olarak imzalanan protokolü istifası gündemde olan Ali Bozdağ’ın yerine Başkan Vekili Hüseyin Bahar imzaladı.

Esnaflar ile protokol imzaladılar
21 Şubat 2019 Perşembe 16:17

YAKIN ZAMANDA DENETİMLER BAŞLAYACAK
Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ile Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası arasında imzalanan iş sağlığı ve güvenliği protokolü ile birlikte artık küçük esnaf alması zorunlu hale gelen bu hizmeti daha indirimli elde edecek. Kısa bir süre içinde küçük işletmelere yönelik bu alanda birtakım denetimler başlamayacağı ifade edilirken iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerinin Yekta Ortak Sağlık Güvenlik Birimi tarafından verilecek.

NACE KODUNA GÖRE FİYAT DEĞİŞİYOR
 NACE koduna göre tehlike derecesine göre birbirinden ayrılan iş kollarının artık zorunlu hale gelen bu hizmeti almak için ödeyeceği tutar da değişiyor. Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile imzalanan protokol kapsamında esnaflar iş sağlığı ve güvenliği hizmetini yaklaşık yüzde 50 indirim ile edinecekler. İş sağlığı ve güvenliği hizmeti konusunda hizmet almak isteyen küçük işletmeler 0282 726 43 09 ve 0534 653 29 54 numaralarına ulaşarak bu hizmeti alabilecekler.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.