Evimizdeki son maçtan galibiyetle ayrılmak isterdik

Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz, düzenlediği basın toplantısı ile Armutlu Belediyespor karşılaşmasını değerlendirdi. Korkmaz yaptığı açıklamada, “Sahamızda ki son karşılaşmamızı oynadık. Özellikle son maçımızı galibiyetle tamamlamak isterdik fakat 0-0’lık skorla 1 puan alarak tamamlamış olduk” dedi

Evimizdeki son maçtan galibiyetle ayrılmak isterdik
16 Nisan 2014 Çarşamba 07:25

GALİBİYETLE AYRILMAK İSTERDİK AMA OLMADI
Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz, haftalık düzenlediği olağan basın toplantısında hafta sonu oynanan Armutlu Belediyespor karşılaşmasını değerlendirdi. Önceki gün kulüp binasında saat 11.00’da düzenlenen toplantıda konuşan Korkmaz, “Ligin bitimine son 1 hafta kala Play-out maçını garantiledik. Velimeşe Belediyespor ile yapacağımız karşılaşma 27 Nisan Pazar günü Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda oynanacak. Armutlu Belediyespor karşılaşması ile sahamızda ki son karşılaşmamızı oynadık. Özellikle son maçımızı galibiyetle tamamlamak isterdik fakat 0-0’lık skorla 1 puan alarak tamamlamış olduk” diye konuştu.
VEFA MAÇINA RAHAT ÇIKACAĞIZ
İlk yarının özellikle başa baş geçtiğini altını çizen Ahmet Korkmaz, “Abdi’nin girmiş olduğu gol pozisyonlardan yararlanamaması, ilk yarının golsüz sonuçlanmasına sebep oldu. Armutlu ekibi iyi bir takım ve üst sırada oldukları için rahat bir maç çıkardılar. Bize 1 puan yettiği için Yalova- Edirne maçının da skorunu bekledik. İkinci yarıda gol çabalarımız devam etti, fakat girdiğimiz pozisyonları değerlendiremediğimiz için maç 0-0 sona erdi. Edirne’nin Yalova’yı yenmesi ile Son 2 maçımızın tehlikesini de atlatmış olduk. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Vefaspor maçına rahat bir şekilde çıkacağız” dedi.
BARAJ MAÇINI GEÇEREK YENİDEN BAL’DA MÜCADELE ETMEK İSTİYORUZ
Karşılaşmaya gelerek takıma destek veren herkese teşekkür eden Korkmaz, “Başta taraftar grubumuzu Caddelilere, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a, Kızılpınar eski Belediye Başkanı Faruk Korkmaz’a ve Çerkezköylülere teşekkür ederim. Önümüzdeki hafta Vefa deplasmanı var, bu hafta çalışmalarımızı hafta sonuna kadar tamamlayarak, Vefa deplasmanından da puanla dönmek istiyoruz. Lig tamamlandıktan sonra baraj maçını 27 Nisan tarihinde Velimeşe Belediyespor ile Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda yapacağız. Geçen yıl yine aynı statta Çorlu Gençler Birliği ile mücadele ederek galip ayrılmıştık. İnşallah bu senede yine aynı sonuç ile ayrılarak yeni sezonda yine Bal Ligi’nde mücadele ederiz” açıklamasında bulundu.
KONGRE 9 MAYISTA YAPILACAK
22 Nisan’da Velimeşe Belediyespor maçı için 5 günlük kampa gireceklerini ifade eden Ahmet Korkmaz ‘’Belediye Başkanımız Sayın Vahap Akay’a kamp masraflarını karşıladığı için teşekkür ederiz. Buradan Bütün taraftarımızı ve Çerkezköylüleri Tekirdağ’da oynanacak olan final maçımıza bekliyoruz. Bu maçla ilgili zaten Belediyemiz araç temin edecektir. O konuda kimsenin sıkıntısı olmasın. İnşallah bu maçtan da kazasız belasız dönerek, Bal Ligi’nde almış olduğumuz emaneti kongrede Bal Ligi’ndeki Çerkezköyspor olarak masaya yatırırız. Kongremiz 9 Mayısta Çerkezköy Belediye Meclis Salonu’nda yapılacak. Yeterli çoğunluk sağlanamazsa çoğunluk aranmaksızın 16 Mayıs’ta yeniden toplanacağız” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.