Eylül ayı Meclis toplantısı yapıldı

Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri 2007 yılı Eylül ayı Meclis toplantısı için Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı Başkanlığı'nda bir araya geldi.

Eylül ayı Meclis toplantısı yapıldı
05 Eylül 2007 Çarşamba 08:30

Kapaklı Belediyesi'nin 2007 yılı Eylül ayı Meclis toplantısının gündeminde Belediye'ye su borcu olan vatandaşların ödeme planı oluşturulması konusunun görüşülmesi, Belediye Encümen Üyelerinin seçimi, Kapaklı Belediye Başkanlığı'nın İtfaiye Amirliği'nin Kuruluş, Görev, Eğitim ve Denetim esaslarına dair iç hizmet yönergesinin onaylanması konusunun görüşülmesi, Kapaklı Belediye Başkanlığı'nın Zabıta Amirliği'nin kuruluş, görev, eğitim ve denetim esaslarına dair iç hizmet yönergesinin onaylanması konunusunun görüşülmesi, dilekçelerin görüşülmesi, İmar Komisyonu'na havale edilen konuların görüşülmesi, imar planı ile ilgili dilekçelerin görüşülmesi, dilek ve temenniler maddeleri yer aldı.

Açılış ve saygı duruşunun yapılmasının ardından gündemin 3. maddesinde yer alan Belediyeye su borcu olan vatandaşlara ödeme planı oluşturulması maddesine geçildi. Bu madde oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin 3. maddesinin oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından gündemin dördüncü maddesine geçildi. 4. madde yer alan Belediye Encümen Üyelerinin seçimine geçildi. Yapılan seçimde Mustafa Serat ile Necati Karaca Belediye Encümen Üyeliğine seçildiler.

Belediye Encümen Üyelerinin seçiminin yapılmasının ardından görüşülen gündemin 5. maddesi olan Kapaklı Belediye Başkanlığı'nın İtfaiye Amirliği'nin kuruluş, görev, eğitim ve denetim esaslarına dair iç hizmet yönergesinin onaylanması konusunun görüşülmesi, 6. maddesinde yer alan Kapaklı Belediye Başkanlığı'nın Zabıta Amirliği'nin kuruluş, görev, eğitim ve denetim esaslarına dair iç hizmet yönergesinin onaylanması konunusunun görüşülmesi, dilekçelerin görüşülmesi, 7. maddesinde yer alan dilekçelerin görüşülmesi, 8. maddesinde yer alan İmar Komisyonu'na havale edilen konuların görüşülmesi oy birliğiyle kabul edilirken, gündemin 9. madesinde yer alan imar planı ile ilgili dilekçelerin görüşülmesi İmar Komisyonu'na havale edildi.

Gündemin son maddesinde yer alan dilek ve temenniler bölümünde Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Dilek ve temenniler bölümünde başka söz alan olmayınca Kapaklı Belediyesi 2007 yılı Eylül ayı Meclis toplantısı sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.