EYT yoksa oy da yok ​

Yaklaşan yerel seçimler öncesi vatandaşın iktidardan beklentisi artarken, emeklilikte yaşa takılan bir grup vatandaş, Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesinde bulunan bir kıraathaneden ikttidar partisi AKP’ye mesaj gönderdi

EYT yoksa oy da yok ​
28 Kasım 2018 Çarşamba 12:46

İKTİDARA MESAJ
Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesinde bulunan bir kıraathanede vatandaşlar ellerindeki pankartlarla iktidara mesaj verdi.

PANKART HAZIRLADILAR
Bir grup Çerkezköylü, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesinde bulunan bir kıraathanede hazırladıkları pankartlarla fotoğraf çekip sosyal medyada paylaştı. Yaklaşan yerel seçimler öncesi iktidar partisi AKP’den ‘Emeklilikte Yaşa Takılanlar’ tasarısının bir an önce düzenlenmesini isteyen yurttaşlar, tasarının düzenlenmemesi durumunda AKP’ye oy vermeyeceklerini belirttiler.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.