Faciaya ramak kala

TREDAŞ’ın ihmal ettiği iddia edilen bir elektrik direği adeta az kalsın birçok canı alacaktı. İstasyon Mahallesi sakinlerinin daha önce yazılı ve sözlü olarak TREDAŞ’a müracaat etmelerine rağmen yarı devrilmiş durumda bulunan elektrik diğeri ansızın devrildi. Olay yerinde o an kimsenin olmaması faciayı önledi.

Faciaya ramak kala
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
21 Haziran 2019 Cuma 14:07

KORKULAN OLDU
İstasyon Mahallesi küme evler mevkiinde meydana gelen olayda yaşananlar insan hayatının sudan ucuz olduğunun ispati gibi. Mahalle sakinleri tarafından gerek yazılı gerek sözlü olarak defalarca TREDAŞ’a bildirilen elektrik direği hakkında hiçbir işlem yapılmadı. Devrilmesi an meselesi olan direğin kaldırılmasını isteyen mahallelinin korktuğu ise başına geldi ve direk bir anda yıkıldı. Elektrik kablolarının da etrafa saçıldığı o anlarda kimsenin direk etrafında olmaması ise facianın önüne geçti.
TREDAŞ’IN İHMALKARLIĞI SÖZ KONUSU MU?
Devrilen elektrik direği hakkında konuşan mahalle sakinleri ise TREDAŞ’ı ihmalkarlıkla suçladı. Mahalle sakinlerinin verdiği yazılı dilekçenin ardında TREDAŞ yetkilerinin gelip direğe baktığını ama maliyetli bir iş olduğu gerekçesiyle herhangi bir işlem yapamayacaklarını söylediklerini ifade eden mahalle sakinleri “Monte edilecek olan bir elektrik direği bizim hayatımızdan daha mı degerli?” diyerek yaşanan olaya tepki gösterdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.