Faiko imzayı attı

Meslektaşları tarafından 'Faiko' lakabı ile anılan Çerkezköy Haber Gazetesi'nin Yazı İşleri Müdürü Faik Onur Kaya hayatını AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlığı ve Belediye Meclis Üyeliği yapan Nuran Yeşil ve Hasan Yeşil’in kızı Merve Yeşil ile birleştirdi

Faiko imzayı attı
07 Temmuz 2015 Salı 16:15

 NİKAH MASASINA OTURDULAR

 

Çerkezköy’de 6 senedir gazetecilik yapmakta olan, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Turan Kaya ve eşi Mediha Kaya’nın oğlu Faik Onur Kaya, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlığı ve Belediye Meclis Üyeliği yapan Nuran Yeşil ve Hasan Yeşil’in kızı Merve Yeşil ile ömür boyu bir yastığa baş koymak için nikah masasına oturdu


MECLİS SALONUNDA KIYILDI


Faik Onur Kaya ve Merve Yeşil’in nikahı Pazar günü Çerkezköy Belediye Meclis Salonu’nda nikah memuru Fatma Vatan tarafından kıyılırken, gazeteci Faik Onur Kaya’nın nikah şahitliğini Sevay Kardeş, Merve Yeşil’in nikah şahitliğini ise Berivan Tanıyan yaptı. Çift, attıkları imzayla hayatları birleştirdi.  


MESLEKTAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI


Nikah memuru Fatma Vatan genç çiftin evlilik cüzdanını Merve Yeşil’e verdi. Nikah töreni sonrası genç çift tebrikleri kabul ederken yakınları ve arkadaşları ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Genç çifti bu mutlu günlerinde Kaya ve Yeşil ailelerinin yanı sıra çalışma arkadaşları ve meslektaşları da yalnız bırakmadı. 

 

HAYIRLI OLSUN DİYORUZ

 

Bizler de Çerkezköy Gazetesi Ailesi olarak meslektaşımız Faik Onur Kaya ve eşi Merve Yeşil'e bir ömür boyu mutluluklar diler hayırlı olmasını temenni ederiz.

 

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.