Farkındalık yaratan fırınlara teşekkür belgesi

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün başlatmış olduğu proje kapsamında, teknik ve hijyenik şartların mevzuata uygunluğu ile tüketiciye güvenilir gıda ulaştırmada gayretli çalışarak farkındalık yaratan 10 Fırın işletmesine Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay tarafından teşekkür belgesi verildi

Farkındalık yaratan fırınlara teşekkür belgesi
01 Mayıs 2015 Cuma 16:32

 10 FİRMA TEŞEKKÜR BELGESİ ALDI

 

Çerkezköy İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından fırınlarda yapılan denetimler sonucunda teknik ve hijyen konusunda standartlara uyan 10 işletmeye teşekkür belgesi takdim edildi. İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından gönderilen teşekkür belgelerini düzenlenen törenle Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay fırın işletmecilerine takdim etti.

 

TOPLANTI SALONUNDA DÜZENLENDİ

 

Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen programa Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın yanı sıra İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İsa Altay, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü çalışanları, Çerkezköy Fırıncılar Derneği Başkanı Mehmet Sait Erdem ile teşekkür belgesi almaya hak kazanan fırın işletmecileri katıldı.

 

BELGELERİ DÜZENLENDİ

 

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay yaptığı açıklamada, “14 Ocak 2015 tarihinde İlçe Müdürlüğümüz personelince gerçekleştirilen denetimler sonucunda İlçemizde faaliyet gösteren 10 adet fırının Teşekkür belgesi ile ödüllendirilmesi uygun görülmüş ve söz konusu işletmelerin İl Gıda tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne bildirilerek belgelerinin düzenlenmesi sağlanmıştır” dedi.

 

TÜM İŞLETMELERE BELGE VERİLECEK

 

Kaymakam Kubilay konuşmasının sonunda ise, “teşekkür belgeleri süre ve sayı ile sınırlı olmayıp yıl içerisinde yapılacak denetimlerde teknik ve hijyenik şartların mevzuata uygunluğu ile tüketiciye güvenilir gıda ulaştırmada gayretli olan tüm işletmelere belge verilecektir” açıklamasında bulundu.

 

BELGE ALMAYA HAK KAZANAN İŞLETMELER

 

Teşekkür belgesi almaya hak kazanan fırınlar ise şu şekilde; “Umeks Gıda İnş.San. ve Tic.Ltd.Şti, Maximar unlu mamülleri, İkra Unlu mamülleri, Arvas kardeşler ekmek fırını, Bizim Trabzon Vakfıkebir ekmek ve unlu mamülleri, Gündaş ekmek ve unlu mamülleri, Taş Peleki unlu mamülleri, Elbirler unlu mamülleri, Doyum ekmek fırını ve Öz Eflani ekmek fabrikası”

 

BELGELERİNİ TAKDİM ETTİ

 

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay 10 fırın işletmecilerine başarılarından dolayı teşekkür ederek belgelerini takdim etti. 

 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.