Faruk Güllüoğlu hizmete girdi

Faruk Güllüoğlu İstanbul, Çerkezköy Gaziosmanpaşa Mah. Namık Kemal Bulvarı Numara 13’te hizmete açıldı

Faruk Güllüoğlu hizmete girdi
09 Eylül 2015 Çarşamba 18:30

AÇILIŞA YOĞUN İLGİ

 

İşletmesini Mikail Çelik’in yaptığı Faruk Güllüoğlu İstanbul’un açılışına Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, AKP Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, AKP İlçe Başkan Yardımcısı Ercan Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, BBP Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, Faruk Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Güllü ve oğlu Enes Güllü, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Göksel Söylemez, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Sertan Topkaya, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, AKP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayları Ömer Karadeniz ile Gökhan Alphan, Çerkezköy Belediyesi eski Başkanı Ali Ertem, Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Daimi Tavan, Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Hasan Hatipoğlu, çok sayıda iş adamı, esnaf ve davetli katıldı.

 

“ÇERKEZKÖY’E HAYIRLI OLSUN”

 

Programda kısa bir konuşma yapan AKP Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, “Ülkemizde yaşanan terör olaylarını buradan bir kez daha kınadığımı belirtmek istiyorum. İnşaallah bu olaylar bir yerde son bulur ve daha fazla şehit vermeyiz. Ayrıca Mikail Çelik, arkadaşımızın işletmeciliğini yaptığını bu güzel ve marka işletmemizin Çerkezköy’e değer kazandırdığını ifade etmek istiyorum. Şimdiden tüm Çerkezköy’e hayırlı olsun.” diye konuştu.

 

“EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

 

Açılış kurdelesi kesilmeden önce bir konuşma da Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay yaparak, “Her konuşmamda söylediğim gibi Çerkezköy demek girişimci kent demektir. Artan nüfusu ile beraber Çerkezköy’e her gün değişik değerler katılıyor. Bende bu İlçe’nin idari ve mülki amiri olmaktan dolayı çok mutluyum. Böylesine bir markanın Çerkezköy’de var olması ve bunun Trakya’da ikinci olarak bizim İlçemizde olmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve tüm Çerkezköy’e hayırlı olması temennisinde bulunuyorum.” dedi.

 

AÇILIK KURDELESİ KESİLDİ

 

Açılış konuşmalarının ardından Faruk Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Güllü eşliğinde, AKP Milletvekili Ayşe Doğan,  Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve Çerkezköy eski Belediye Başkanı Ali Ertem açılış kurdelesini kestiler.

 

FARUK GÜLLÜ BASIN MENSUPLARININ SORULARINI YANITLADI

 

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından basın mensuplarıyla bir araya gelen Faruk Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Güllü, şirketin tarihçesinden de bahsederek basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 

ÇERKEZKÖY’E ŞUBE AÇMAYA NASIL KARAR VERDİNİZ?

 

“Çerkezköy’de ikinci şubenin açılmasında en büyük pay sahibi bu mağazanın işletmeciliğini yapacak olan Mikail Çelik’tir. Kendisi ile uzun süre konuştuktan sonra Franchise usulü ile işletmesini kendilerine verdik. İşletme kabiliyetinden tutup daha birçok özellikler kendisinde mevcut olunca bizde talebini kabul ettik. Çerkezköy’ün ayrıca potansiyelini biliyoruz. Ne kadar aktif bir İlçe olduğunu ve nüfus sirkülasyonunun yoğun olduğu Çerkezköy’de mağazamızın verimli olacağını düşünüyorum.”

 

ŞİRKETİN TARİHÇESİ VE GELİŞİMİNDEN BAHSEDER MİSİNİZ?

 

“1870 yılında bizim babamız Gaziantep’te baklava ustası olarak bu işe başladı ve bu işi baklavanın içinde olmayan da yapamaz. Aile şirketi olarak 1993 yılına kadar devam ettik ve ben baklavanın yanı sıra ürün yelpazesini genişleterek Faruk Güllüoğlu adı altında devam ettim. Şuan Çerkezköy toplamda 64’üncü şubemiz ve yurtdışın da 2 şube Azerbaycan’da 1 şubede Estonya’da var. Türkiye’nin İç Anadolu bölgesinde de franchise usulü şubeler açmak için görüşmelerimiz sürüyor. Yurtdışında da özellikle Ortadoğu ülkeleri ile görüşmelerimiz de var. Dede mesleğimizi bu kadar büyütmüş olmanın gururunu yaşıyoruz. Çerkezköy mağazamız ile ailemiz daha da güçlendi. Franchise işletmelerimizin başarıları ve markamıza olan güveni ile hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz. Tam 144 yıldır babadan oğula aktarılan bilgi ve deneyimle yoluna devam eden Faruk Güllüoğlu büyümesini sürdürüyor. Oğlum Enes Güllü’de şuan Gaziantep’te bir mağazanın başında duruyor. Bu meslek bizde nesilden nesile aktardığımız ve devam ettirdiğimiz bir meslek. Oğlum da aynı ben gibi bu işe bulaşıkhanede başladı.”

 

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.