Fedahi Güven esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

Seçimler yaklaştıkça vatandaş ve esnaf ziyaretlerini sıklaştıran milletvekili adayları, gezilerine son sürat devam ediyor.

Fedahi Güven esnaf ziyaretlerini sürdürüyor
11 Temmuz 2007 Çarşamba 08:34

Çerkezköy merkez, belde ve köylerde birçok esnafı ziyaret eden ve sorunlarını dinleyen Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayı Fedahi Güven, Güveniş Caddesi üzerindeki esnaflarla, Hayri Batur Caddesi üzerinde bulunan Küçük Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret ederek sorunlarını dinledi ve destek istedi.

22 Temmuz seçimlerinin yaklaşmasına az bir zaman kala Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayı Fedahi Güven ve partililer esnaf ziyaretlerine devam ederek destek istediler. Güveniş Caddesi üzerindeki esnafları ve Küçük Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayı Fedahi Güven, 22 Temmuz'da yapılacak seçimler için destek istedi.

Seçilmeleri halinde en iyi hizmeti yapmak için söz veren Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayı Fedahi Güven, "Kısmet olurda seçilirsek en iyi hizmeti yapmak için söz veriyoruz. Ankara'ya gitmemiz halinde sorunları çözmek için söz veriyoruz. Biz seçilmemiz halinde sizlerden uzak durmayacağız. Sizlerin yanında, sizlerin içinde olacağız. Ülkeyi mutlu günleri hep birlikte götüreceğiz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.