Fedahi Güvenin destek turları

22 Temmuz Genel Seçimlerine az bir zaman kala Milletvekili Adayları ziyaretlerine devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayı Fedahi Güven, Öztrak Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret ederek, 22 Temmuz'da yapılacak seçimler için destek istedi.

Fedahi Güvenin destek turları
05 Temmuz 2007 Perşembe 08:24

30 yıl sonra iktidar istediklerin belirten Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayı Fedai Güven, "Biz en son 1977 yılında iktidar olmuştuk. 30 yıl sonra tekrar iktidar olmak istiyoruz. Güçlü bir kadromuz var ve iddia ediyoruz biz bu ülkeyi daha iyi yönetiriz.

Bunları sizlerin destekleri ile gerçekleştireceğiz. Bu topraklara, bu toprakların insanı hizmet eder. Cumhuriyet mitinglerinde gördüğümüz manzara eminim ki sandığa yansıyacak ve AK Parti'yi alt edeceğiz. Partimiz tek başına iktidara gelecek ve ülkeyi daha güzel günlere ve yarınlara taşıyacak" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.