Felçli kalmaktan İrmet’le kurtuldu

Kan şekerinin yükselmesi ve bilinç kaybı şikayetleriyle Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi’ne kaldırılan 36 yaşındaki Hanife Uysal isimli hastanın, yapılan tetkiklerin ardından beyin damarlarında tıkanıklık olduğu tespit edildi. Hastanın sol bölümünde felç oluştuğunu belirten Nöroloji Uzmanı Uzm. Dr. Burcu Özdemirli, hastaya ‘pıhtı çözücü tedavi’ uyguladıklarını ve hastanın eski sağlığına kavuştuğunu kaydetti

Felçli kalmaktan İrmet’le kurtuldu
19 Aralık 2016 Pazartesi 18:20

YÜKSEK ŞEKER VE BİLİNÇ BOZUKLUĞU ŞİKAYETLERİYLE GELDİ
12 Aralık Pazartesi günü, evinde rahatsızlanan ve Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi’ne kaldırılan 36 yaşındaki Hanife Uysal isimli hastanın şeker hastası olduğu; yüksek şeker ve bilinç bozukluğu sebebiyle tedaviye alındığı belirtildi. Hastanın durumunun bir ara düzeldiğini kaydeden yetkililer, daha sonra 15 Aralık Perşembe günü bilinç bozukluğunun daha da arttığını dile getirdi.
PIHTI ÇÖZÜCÜ TEDAVİ UYGULANDI
Hastanın bilinç bozukluğu artınca kendisinden konsültasyon istendiğini belirten Nöroloji Uzmanı Uzm. Dr. Burcu Özdemirli, “Hastanın MR’ını çektik. Beyin damarında tıkanıklık bulunduğunu ve hastanın sol kısmında felç oluştuğunu gördük. Gerekli koşulların sağlandığı belirli hastalara uygulanabilen ‘pıhtı çözücü tedaviyi’ uyguladık.” dedi.
24 SAAT İÇİNDE BİLİNCİ YERİNE GELDİ
Tedavinin ardından hastanın eski sağlığına kavuştuğunu dile getiren Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Nöroloji Uzmanı Uzm. Dr. Burcu Özdemirli, “Hastamızın bilinci 24 saat içerisinde yerine geldi ve hastamız yürümeye başladı. Şu an Hanife hanım’ın sol tarafında bir güçsüzlük var ama fizik tedavi ile bu güçsüzlük de ortadan kalkacak.” ifadelerini kullandı.
BENİMLE ÇOK GÜZEL İLGİLENDİLER
Eski sağlığına kavuştuğu için çok mutlu olduğunu dile getiren Hanife Uysal, “Hastane yetkililerimize çok teşekkür ediyorum. Benimle çok güzel ilgilendiler ve sağlığıma kavuşturdular. Allah onlardan razı olsun.” dedi.
Haber: Uğur Kılıç
 
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.