Fen Bilimleri Okullarına 92 madalya

Uluslar arası The World Scholar’s Cup’ta (İngilizce yarışması) Özel Çorlu Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Okulları 92 madalya kazanarak 18-22 Temmuz’da Atina’da yapılacak bölge yarışmasına katılmaya hak kazandı

Fen Bilimleri Okullarına 92 madalya
31 Mayıs 2017 Çarşamba 10:55

YAKACIK KAMPÜSÜ’NDE YAPILDI
Bu yıl 15 okulun katıldığı yarışma Fen Bilimleri Okulları Yakacık Kampüsü’nde yapıldı. Uluslararası boyutta 10 yıldır dört ayrı kategoride gerçekleştirilen yarışmaya 21 öğrenci ile katılan Fen Bilimleri Okulları haklı bir gurur yaşadı.
KATILAN OKULLAR
Yarışmaya Fen Bilimleri Okulları, Koç Okulları, Darüşşafaka Okulları, SEV Üsküdar, TED, Özel PEV Okulları, Gelişim Okulları, İstanbul Marmara Okulları, Bahçeşehir İzmir Fen ve Teknoloji Lisesi, Bahçeşehir Bornova Okulları katıldı.
BÖLGE YARIŞMASINA KATILACAKLAR
Yarışmada ülke aşamasını 92 madalya ile geçen Özel Çorlu Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Okulları 18-22 Temmuz’da Yunanistan’ın başkenti Atina’da yapılacak olan bölge yarışmasına 21 öğrencisi ile katılacak.
BÜYÜK BAŞARI
İngilizce ve İspanyolca olmak üzere iki yabancı dili en mükemmel şekilde öğretmeyi ilke edinen Fen Bilimleri Okulları elde ettikleri bu başarı ile kuruluşunun ikinci yılında 92 madalya alarak haklı bir gururu yönetici, öğretmen ve öğrencileri ile yaşadılar.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.