Fen Bilimleri Okullarından ciddi uyarı

Özel Çorlu Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Okulları yayımladıkları bildiri ile isim benzerliği bulunan bazı okullar ile herhangi bir bağları olmadığını ifade ederek sadece Çorlu’da eğitim kampüsleri bulunduğunu, yakın zamanda Süleymanpaşa’da açılacak bir diğer eğitim kampüsü ile iki şubede eğitim vereceklerini ifade ettiler. Bazı okulların Fen Bilimleri Okulları ismini kullanarak yanlışlığa sebep olduğunu ifade eden yetkililer öğrenci ve velileri uyardı.

Fen Bilimleri Okullarından ciddi uyarı
15 Şubat 2019 Cuma 12:06

İSİM BENZERLİĞİ İLE ÖĞRENCİ ÇEKİYORLAR
‘Eğitim Ciddi Kurumların İşidir’ sloganı ile 1965 yılında dershanecilik ile başlayan, ardından eğitim-öğretim hizmetini 2011 yılında Türkiye çapında okullaşma süreci ile devam ettiren Fen Bilimleri Okulları, Tekirdağ’da okul olarak ilk kez 2015-2016 eğitim-öğretim döneminde Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Okulları Çorlu Kampüsü olarak hizmet vermeye başlamıştı. 2019-2020 eğitim-öğretim döneminde Süleymanpaşa’da ikinci kampüsünü açacaklarını ifade eden yetkililer, “Çerkezköy ve Saray ‘da okulumuz olmadığı gibi isim benzerliği olan kurumlarla ilgimiz yoktur” şeklinde yaptığı açıklama ile öğrenci ve velileri uyardı.

VELİLER DİKKATLİ OLSUN
2015-2016 eğitim-öğretim döneminde açılan Fen Bilimleri Çorlu Kampüsü sadece Çorlu’dan değil Ergene, Çerkezköy, Saray, Kapaklı, Silivri ve Tekirdağ’dan gelen öğrencilere de hizmet vererek bölgede eğitim kalitesi namına güçlü bir ses olmayı başarmıştı. Şu an için Çorlu’da bulunan okulun haricinde Tekirdağ’ın hiçbir yerinde eğitim kampüsü bulunmadıklarını ifade eden Arıkan, “Çerkezköy ve Saray’da şubemiz bulunmamaktadır. İsim benzerliği elde ederek öğrenci ve velileri yanlış yönlendirmesinler, veliler dikkatli olsun” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.