Fen İşleri Dairesi Başkanlığı yeni yerinde

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yeni Yerleşkesinde hizmet vermeye başladı.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı yeni yerinde
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
25 Şubat 2020 Salı 10:33

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nın yeni yerleşkesinde incelemelerde bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Genel Sekreter Yardımcısı Atabey Baytöre ve Genel Sekreter Yardımcısı Emin Pehlivan ile birlikte Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil’den yerleşkenin son durumu ve çalışma düzeni ile ilgili bilgi aldı.
Yeni yapılan yerleşke ile birlikte Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nın hareket kabiliyetini artırdıklarını ve daha aktif bir duruma getirdiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Fen İşleri Dairemiz, Büyükşehirin en önemli ve uygulayıcı birimlerinden bir tanesi. Faaliyet alanı insanlarımızı doğrudan etkiliyor. İnsan odaklı belediyecilik anlayışını benimseyen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak biz de halkımıza en iyi hizmeti verebilme adına adımlarımızı atıyoruz. Fen İşleri Dairemiz de yeni yerleşkesi ile birlikte çok daha kaliteli hizmeti çok daha hızlı bir şekilde halkımıza ulaştıracak. Makine ikmal bölümü, atölyeleri, idari bölümleri ve sosyal alanları ile Fen İşleri Dairemizin yeni yerleşkesi tüm halkımıza ve çalışanlarımıza hayırlı olsun” dedi.
Süleymanpaşa İlçesi Eski Cami Mahallesi’nde inşa edilen ve toplam 30.426 m2 arsa alanı bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Yerleşkesindeki Yeni Hizmet Binasının toplam inşaat alanı 1.249 m2’dir. Hizmet binası, zemin artı bir kattan oluşmaktadır. Hizmet binasında Daire Başkanı Odası, 5 adet açık ofis, toplantı odası, seminer salonu, bekleme alanı, arşiv ve revir bulunmaktadır. Ayrıca makine ikmal bölümünde, atölyeler, araç bakım üniteleri, iş makinaları  park alanı, yakıt dolum istasyonu gibi bölümler de yer almaktadır.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.