Fen İşleri hız kesmeden devam ediyor

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri cadde ve sokaklarda bozulan asfalt ve beton yolların onarım çalışmalarına devam ediyor

Fen İşleri hız kesmeden devam ediyor
27 Mart 2017 Pazartesi 16:07

NARİN CADDESİ'NDEKİ ÇALIŞMALAR TAMAMLANMAK ÜZERE

Çerkezköy'ün cadde ve sokaklarında bozulan asfalt ve beton yolların onarım çalışmalarına devam eden Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Narin Caddesi'ndeki çalışmalarını tamamlamak üzere. Başkan Akay, bozulan yolların onarım çalışmalarının devam edeceğini kaydetti.

YAKLALŞIK 30 TON ASFALT MALZEMESİ KULLANILDI

Çerkezköy'ün muhtelif noktalarında asfalt ve beton yol onarım çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol onarım çalışmaları kapsamında hafta sonu da Narin Caddesi’nde görev aldı. Burada yolun bozulan kısımlarında asfalt onarım çalışması gerçekleştirildi. Çalışmalar çerçevesinde yaklaşık 30 ton asfalt malzemesi kullanıldı” açıklamalarında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.