Fen Lisesi Ekim ayına yetiştirilecek

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ve Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, 31 Temmuz’da Milli Eğitim’e teslimi yapılacak ve yeni dönemde eğitim-öğretime başlayacak olan Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi ile ilgili olarak okulun bulunduğu Ambardere Mevkii’nde bir basın açıklaması gerçekleştirerek okul hakkında bilgi verdi

Fen Lisesi Ekim ayına yetiştirilecek
06 Temmuz 2017 Perşembe 14:01

31 TEMMUZ’DA MİLLİ EĞİTİM’E DEVREDİLECEK
İlk konuşmayı gerçekleştiren Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin; ‘‘1 yıl önce başlayan süreç ilçemize bir eğitim kurumu kazandırdı. Okulumuzun ilçemize kazandırılmasında  Vali’miz, İl Milli Eğitim Müdürü’müz, İlçe Milli Eğitim Müdürü’müz ve Tekirdağ’ın değerli milletvekillerinin  büyük katkıları oldu. Kaymakamımızın da büyük katkıları oldu. Kısacası tam bir ekip çalışmasıydı. İnşaatın bitmesi demek her şeyin bitmesi demek değil. İçerisinin de tamamlanıp yeni eğitim-öğretim dönemine hazırlanması da önemli. Biz 31 Temmuz’da bizimle ilgili olan kısmı tamamlayıp okulumuzu Milli Eğitim’e devredeceğiz.’’ dedi.
‘DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ’
Milli Eğitim’le ilgili kısım da hızla tamamlanacağını belirten Çetin; ‘‘Okulu Eylül ayına yetiştirmeye çalışacağız. Yetişmezse bile başka bir okulda öğrenci kabulüne başlanarak okul tamamlandıktan sonra öğrenciler en kısa zamanda yeni okullarına aktarılacak. Bu okul bölge için de büyük gurur kaynağı olacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hepimiz aynı heyecanı paylaşıyoruz. Okul açıldıktan sonra da destek vermeye devam edeceğiz. Başarı son durak değil, devam eden bir yolculuktur. Biz de hayatta olduğumuz sürece bu yuvanın başarılı öğrenciler yetiştirmesi için çalışacağız. Okul açıldıktan sonra en büyük yük Milli Eğitim’in üzerinde olacak. Onların da tecrübelerinden hiç şüphemiz yok. Okulumuz hayırlı uğurlu olsun.’’ diye konuştu.
‘2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA YETİŞTİRECEĞİZ’
Ahmet Çetin’den sonra bir konuşma yapan Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan; ‘‘Çerkezköy yoğun göç alan ilçelerimizin başında geliyor. Bu nüfus artışı da okul ihtiyacını gündeme getiriyor. Ama Tekirdağ ilimiz hayırsever sayısında şanslı. Bu okul, il genelinde toplamda 40. okul yatırımımız oldu ve ilimize toplam 876 derslik kazandırıldı. 2019 yılında da tekli öğretime geçmeyi hedefliyoruz. Tekirdağ’ı eğitim alanında da iyi bir noktaya getirmek için gayret edeceğiz. Süleymanpaşa ve Çorlu’dan sonra Çerkezköy’e Fen Lisesi kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu nedenle gerek hayırseverimize gerekse İlçe Milli Eğitim Müdürü’müze teşekkürü borç bilirim. 31 Temmuz’dan sonra okulun bize kalan kısmıyla ilgili üzerimize düşeni yapıp okulumuzu 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı’na yetiştireceğiz.’’ ifadelerini kullandı.
‘ÖĞRENCİLERİMİZE EN GÜZEL MEKANI HAZIRLAYACAĞIZ’
Son konuşmayı yapan Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ise ‘‘Çok güzel bir okulun açılış müjdesi ile buradayız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu ilçeye ilk geldiğimde Fen Lisesi olmayışı beni çok üzmüştü. Şimdi ise ilçemize Fen Lisesi’nin kazandırılmasının mutluluğunu yaşıyoruz. İlçede 6-7 ayda 5. okulu açıyoruz ve 480 yeni derslik yapıyoruz. Fen Lise’miz hayırlı, uğurlu olsun. Öğrencilerimize en güzel mekanı hazırlayacağız.’’ diye konuştu.
OKULU GEZDİLER
Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ve Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ün konuşmalarını tamamlamasının ardından okulun içi gezilerek okul hakkında bilgiler verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.