FETÖ'den açığa alınan 5 imam göreve iade edildi

Çerkezköy’de FETÖ soruşturması kapsamında açığa alınan 5 cami imamı ile 1 Kuran Kursu öğreticisi görevlerine geri döndü

FETÖ'den açığa alınan 5 imam göreve iade edildi
16 Aralık 2016 Cuma 20:38



15 Temmuz kanlı darbe girişiminin ardından Türkiye genelinde başlatılan FETÖ operasyonunda Çerkezköy’de görevli beş cami imamı ve bir kuran kursu öğretmeni olmak üzere altı din görevlisi Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan gelen yazı üzerine açığa alınmıştı. Bugün itibari ile soruşturmaları sonlanan 5 imam ve 1 Kuran Kursu öğreticisi görevine geri döndü. 

İşte Çerkezköy İlçe Müftülüğü bünyesinde çalışan ve FETÖ operasyonu kapsamında açığa alınıp görevine geri dönen cami imamları: 

Abdullah K. (Hacı Fahri Zümbül Camii İmam-Hatibi), İlhan Ö. (Veysel Karani Camii İmam-Hatibi), Hakkı Ö. (Bağlık Camii İmam-Hatibi), Cemal Ç. (Bilalihabeşi Camii İmam-Hatibi), Fatih K. (Kızılpınar Fatih Sultan Mehmet Camii İmam-Hatibi Öğreticisi)

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.