Fevzipaşa İlkokulu’na önemli yatırımlar

Fevzipaşa İlkokulu’na Çerkezköy Belediyesi’nin katkıları ile yapılan Z Kütüphane; sivil toplum örgütleri ve hayırseverlerin katkılarıyla yapılan Konferans Salonu, Spor Salonu ve Özel Eğitim Sınıfı hizmete açıldı

Fevzipaşa İlkokulu’na önemli yatırımlar
15 Aralık 2017 Cuma 13:18

BÜYÜK MUTLULUK VE GURUR DUYUYORUM
Fevzipaşa İlkokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen açılış törenine Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Okul Müdürü Hakan Asma, kurum müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve hayırseverler katılırken, açılış töreninde konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, böylesine özel ve güzel bir günde bu açılışların parçası olmanın gurur ve mutluluğunu yaşadığını belirterek, “1,5 yıl önce Okul müdürümüz, öğretmenlerimiz beni ziyarete geldiklerinde bir Z Kütüphanesi oluşturma hedefleri vardı. Seve seve konuya destek olacağımızı söylemiştik. Bugün buranın yapılmasından, çocuklarımızın burayı kullanıyor olmasından büyük mutluluk ve gurur duyuyorum” dedi.
ÇERKEZKÖY’ÜN GELECEĞİNE KATKI YAPMAYA ÇABALIYORUZ
Çerkezköy Belediyesi olarak bugüne kadar Çerkezköylü çocukların geleceğine yani hepimizin geleceğine katkı sağlayabilecek, eğitim kalitesini daha da yukarı çıkarabilecek işlerin bir parçası olma gayreti ve çabası içerisinde olduklarını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, bu noktada Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ın öncülüğünde birlikteliğin olduğunu belirterek, “Sadece ve sadece Çerkezköy’ün eğitim ve öğretim kalitesini daha yukarı taşımak için Milli Eğitim camiası ile bir araya gelen yoğun bir çalışma ortamı var. Bundan mutluluk duyuyoruz, gurur duyuyoruz. Bu gurur ve mutluluk Çerkezköy’ün çocuklarının geleceğini olumlu etkileyeceği için daha da önemli” ifadelerini kullandı.
DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK
“Bu birlikteliğe destek olan, bir tuğla koyan; fikriyle, sözüyle, etkisiyle buna destek olan herkese, en başta Sayın Kaymakamımız Atilla Selami Abban’a, Çerkezköy’de yaşayan bir veli olarak teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum.” diyerek konuşmalarını sürdüren Başkan Akay, “Umuyorum Çerkezköy bu birliktelikle daha da güçlenecek ve daha iyi yerlere gelecek. Bu çerçevede biz, Çerkezköy’ün tüm okullarına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, tüm taleplerine olmasa da bir kısmına destek olmaya devam edeceğiz. Bu bağlamda Z Kütüphanemizin ve yeni açılacak diğer birimlerin okulumuza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.
TEŞEKKÜR ETTİ
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a, sivil toplum örgütlerine ve hayırseverlere katkılarından dolayı teşekkürlerini ileten Fevzipaşa İlkokulu Müdürü Hakan Asma; çocukların geleceğine yapılan bu yatırımların, onların daha iyi bir ortamda eğitim almaları ve daha iyi yerlere gelmeleri hususunda büyük katkılar sağlayacağını ifade etti.
Z KÜTÜPHANE VE DİĞER BİRİMLER HİZMETE AÇILDI
Konuşmaların ardından Çerkezköy Belediyesi’nin katkıları ile yapılan Z Kütüphanesi, sivil toplum örgütlerinin ve hayırseverlerin katkıları ile yapılan Konferans Salonu, Spor Salonu ve Özel Eğitim Sınıfı hizmete açıldı. Okulun yeni birimleri açılışa katılan konuklar tarafından gezilirken, katkıda bulunan kurum ve kuruluşları ile hayırseverlere plaketleri takdim edildi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.