Fevzipaşa Spor’un sağlık sponsoru AKUT oldu

Fevzipaşa Spor Kulübü yeni sezonda sağlık sponsoru olarak Akut Polikliniği ile anlaşma sağladı. Sporcuları tek tek yeni sezon için sağlık kontrolünden geçtikten sonra Kulüp Antrenörü Hasan Barut desteklerinden dolayı Akut Polikliniği Doktoru Akif Başkurt ve poliklinik personeline ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Fevzipaşa Spor’un sağlık sponsoru AKUT oldu
26 Eylül 2014 Cuma 07:33

AKUT YÖNETİMİNE DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ
Fevzipaşa Spor Kulübü Antrenörü Hasan Barut yeni sezonda sağlık sponsoru kapsamında AKUT Polikliniği ile anlaşmaya vardı. Fevzipaşa Spor Kulübü Antrenörü Hasan Barut Akut Polikliniği Doktoru Akif Başkurt’a yaklaşımlarından ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

SAĞLIK RAPORU SADECE KAĞIDA ATILAN BİR İMZA DEĞİLDİR
Akut Polikliniği Doktoru Akif Başkurt sporcuları tek tek sağlık kontrolünden geçirdikten sonra yaptığı açıklamada, “Bizler en başta Çerkezköy’de spor bilincinin son 2 yılda daha oturaklı şekilde yayıldığını fark ediyoruz ve bu durumdan çok mutluyum. Ayrıca hekim olmamın yanı sıra sporcu sağlığı ve spor hekimliği de yaptığım için spora ayrı bir önem veriyorum. Sağlık raporu sadece bir kağıda atılan imza değildir. Sporcuların gerekli her testten geçerek spor yaşantılarında herhangi bir rahatsızlıkla ile karşılaşmaması için yapılan bir rapordur. Ülkemizde salonlarda, sahalarda ölen birçok sporcu var. Bunların önlenmesini istiyoruz” dedi.

YENİ SEZONDA BAŞARILAR DİLEDİ
Spora desteklerinin tam olduğunu sözlerine ekleyen Başkurt, “Bizler gönül meselesi olarak futbol kulübümüze destek olduk. Basında yer almayı, özellikle bu konuda yer almayı istemememize rağmen hocamızın isteğini kıramadık. Onlara yeni sezonda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.