Fevzipaşa’nın adını kullanıp para topladılar!

Fevzipaşa Spor Kulübü Yöneticisi Murat Narçın geçtiğimiz günlerde kendilerini Fevzipaşa Spor Kulübü yöneticisi olarak tanıtan iki şahsın bazı esnaflardan yardım adı altında para topladığını belirterek, diğer esnafların aynı durumu yaşamamaları yönünde uyarıda bulundu ve “Şu ana kadar kimseden para toplamış ya da 1 TL yardım talep etmiş değiliz. Esnafımız bu şahıslara karşı dikkatli olsun” dedi

Fevzipaşa’nın adını kullanıp para topladılar!
20 Temmuz 2011 Çarşamba 00:00

İki şahsın ellerinde Fevzipaşa Spor Kulübü yazılı bir kupa ile “Fevzipaşa Spor Kulübü adına yardım topluyoruz” diyerek bazı esnaflardan para aldığını ve daha sonra kayıplara karıştığını belirten Fevzipaşa Spor Kulübü Yöneticisi Murat Narçın, diğer esnafları bu kişilere karşı uyardı. “Şu ana kadar kimseden para toplamış ya da 1 TL yardım talep etmiş değiliz” diyen Narçın, esnafların yardım toplama talebiyle gelen kişilere itimat etmemesi yönünde çağrıda bulundu. Narçın, Fevzipaşa Spor Kulübü yöneticilerinin belli olduğuna dikkat çekerken, kendilerinin zan altında kaldığına vurgu yaptı ve “Biz ne makbuzlu ne de makbuzsuz maddi yardım talep etmiyoruz. Zaten yönetim olarak masraflarımız çok ağır olmadığından giderleri kendi içimizde çözüyoruz” diye konuştu.
KUPA VE ÇİÇEKLE GELİP YARDIM TOPLUYORLAR
Şahıslar tarafından mağdur edilen iki esnaf ise şahısların ellerinde kupa ya da çiçekle dükkana gelip Fevzipaşa Spor Kulübü adına yardım topladıklarını belirterek, “Şahıslar, forma yaptıracakları ve verdiğimiz para karşılığında da formada reklamımız olacağını söyledi ve para talep etti. Biz de güvenerek yardımda bulunduk. Ancak şu an şahısların verdiği telefon numaralarından kendilerine ulaşamıyoruz. Olayı polise bildirdik. Umarız bu şahıslar başka esnaf arkadaşları da mağdur etmez” dedi ve diğer esnafları uyardı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.