Fevzipaşa’nın geçici kabulüne pürüzler takıldı

17 Temmuz 2013 tarihinde ilk kazması vurularak yapımına başlanan Fevzipaşa İlkokulu 21 derslikli ek binasının geçici kabulü birkaç küçük pürüze takıldı. Tekirdağ’dan gelen Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı yetkilileri okulda yaptıkları incelemelerin ardından göze çarpan birkaç pürüzün tamamlanmasının ardından geçici kabulünün yapılabileceğini ifade ettiler

Fevzipaşa’nın geçici kabulüne pürüzler takıldı
24 Eylül 2014 Çarşamba 07:52

EKSİKLİKLER TAMAMLANMADAN GEÇİCİ KABUL OLMAYACAK
21 derslikli Fevzipaşa İlkokulu yeni ek binasında inşaat işleri tamamlanırken, Pazartesi günü Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı yetkilileri Çerkezköy’e geldi. Okul içinde ve çevresinde gerekli incelemeleri yapan yetkililer gördükleri eksikliklerin tamamlanmadan geçici kabulünün yapılamayacağını ifade ettiler.

EKSİKLİKLER GİDERİLECEK
Yüklenici firma tarafından eksikliklerin giderilmesinin ardından yetkililer yeniden okula gelerek gerekli incelemelerde bulunacaklar. Herhangi bir sorun olmadığı taktirde okulunun geçici kabulü yapılarak İl Milli Eğitim Müdürlüğüne devredilecek. Okulun eğitim ve öğretime açılabilmesi içinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edilmesi gerekiyor. Yapılacak olan işlemlerin ardından okulun kısa bir süre içinde eğitim ve öğretime açılabileceği ifade edildi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
öğretmen - 10 yıl önce
acele etmeyin...daha zaman var!hatta orayı da imam hatip yapın.