Fevzipaşaspor 5.haftada gelip geldi 0-2

1.Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden Fevzipaşaspor takımı ligin 5. haftasında Çukuryurtspor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında etkili bir oyun sergileyen temsilcimiz Fevzipaşaspor karşılaşmadan 2-0 galip ayrılarak ilk galibiyetini elde etti.

Fevzipaşaspor 5.haftada gelip geldi 0-2
23 Ekim 2014 Perşembe 08:07

İLK GOL TOLGA’DAN GELDİ
Hafta sonu Çukuryurtspor deplasmanına konuk olan Fevzipaşaspor, karşılaşmanın ilk yarısında etkili ve baskılı oyun anlayışını rakip takıma kabul ettirdi. 6.dakikada sol kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde vuramayan Hasan net gol fırsatından yararlanamadı. Kaçırılan pozisyonların ardından 17.dakikada Tolga’nın ayağından ilk golü bulan Fevzipaşaspor skoru 1-0 getirdi. İlk yarıda atılan tek golden başka gol olmayınca mücadelenin ilk 45 dakikası 1-0’lık sonuçla tamamlandı.

FEVZİPAŞASPOR İKİNCİ YARIYA DA HIZLI BAŞLADI
Mücadelenin ikinci yarısının başlama düdüğü ile etkili oyununu devam ettiren temsilcimiz ikinci yarının hemen başında farkı ikiye çıkaran golü buldu. Dakikalar 51’i gösterdiğinde ceza sahası dışından atılan şut ile Çukuryutspor filelerini havalandıran Fevzipaşaspor skoru 2-0’a getirdi.

TEMSİLCİMİZ BİR ÇOK POZİSYONU CÖMERTÇE HARCADI
Golün ardından etkili ve baskılı oyununu sürdüren temsilcimiz, bir çok pozisyonu da cömertçe harcadı. 57.dakikada sağ kanattan kullanılan korner atışında topa iyi yükselen Tolga’nın kafa şutu kale direğinden auta çıktı. Kaçan pozisyonun ardından 60. dakikada bir pozisyon daha bulan Fevzipaşaspor bulduğu net gol fırsatından bir kez daha yararlanamadı.

5.SIRAYA YÜKSELDİ
Oynadığı etkili oyun ile deplasmanda ilk galibiyetini alan Fevzipaşaspor Puanını 4’e yükselterek grupta 5’nci sıraya yükseldi. Bu hafta aldığı ilk galibiyet ile takımda moraller üst seviyeye ulaşırken temsilcimiz hafta sonunda sahasından Ergenegücü Ulaşspor’u konuk edecek. Fevzipaşa’da bu maç öncesi tek hedef 3 puan olurken, takım 1 günlük izinin ardından Ergenegücü maçının hazırlıklarına başladı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.