Fevzipaşaspor kaynaşma yemeğinde bir araya geldi

21 Eylül tarihinde başlayacak olan 1.Amatör Lig öncesinde çalışmalarına ara vermeden devam eden Fevzipaşaspor Kulübü teknik heyeti ve oyuncular antrenman sonrasında kaynaşma yemeğinde bir araya geldiler.

Fevzipaşaspor kaynaşma yemeğinde bir araya geldi
08 Ağustos 2014 Cuma 07:29

KAYNAŞMA YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİLER
1.Amatör Lig temsilcilerimizden Fevzipaşaspor takımı teknik heyeti ve oyuncuları düzenlenen kaynaşma yemeğinde bir araya geldi. Osmanlı Kebap’ta düzenlenen yemeğe futbolcuların yanı sıra takımın hocaları Hasan Barut ile Sabri Akpınar ve kulüp yöneticisi Murat Bakıral katıldı. Antrenman sonrasında yemekte bir araya gelen oyuncular günün yorgunluğunu kendileri için düzenlenen yemekte atarlarken, yemek sonunda da takım hakkında kendi aralarında fikir alışverişinde bulundular.
ÇALIŞMALARA ARA VERMEDEN DEVAM EDİYORLAR
21 Eylül tarihinde başlayacak olan 1.Amatör Lig temsilcimiz Fevzipaşaspor Kulübü çalışmalarına ara vermeden devam ederken, takımın hocalarından Hasan Barut önümüzdeki hafta içinde oyuncu seçmelerinin olacağını belirterek, takımın en iyi seviyeye gelmesi adına ellerinden gelen bütün çabayı sarf edeceklerini ifade etti.
TAKIM HALİNDE EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANIYORUZ
Bir diğer hoca Sabri Akpınar ise yaptığı açıklamada, “Takımımızda ki arkadaşlık ortamı çok güzel. Oyuncularımız yapılan antrenmanlarda büyük özveri gösterirlerken, lige kadar en iyi şekilde çalışarak lige iddialı bir şekilde giriş yapacağız. Amacımız bu sene şampiyonluk olacaktır. Çıkacağımız her maç bizler için büyük önem taşıyor ve bunun bilincinde olarak takım halinde müsabakalara en iyi şekilde hazırlanarak Fevipaşaspor takımını bir üst lige çıkaracağız” dedi.
LİGİN EN İYİ TAKIMI OLACAĞIZ
Fevzipaşaspor Kulübü yöneticisi Murat Bakıral da takımın çok iyi hazırlandığını belirterek, oyuncularına son derece güvendiğini ve bu sene ligin en başarılı takımı olacaklarını ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.