Fevzipaşaspor'dan Kozuva'ya ziyaret

Çerkezköy’ü Tekirdağ 1. Amatör Küme B Grubu’nda temsil eden Fevzipaşaspor Kulübü antrenörü ve aynı zamanda oyuncusu Hasan Barut, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Bakıral ile ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva'ya bir ziyaret gerçekleştirdi.

Fevzipaşaspor'dan Kozuva'ya ziyaret
24 Kasım 2014 Pazartesi 08:23

Fevzipaşaspor Kulübü Antrenörü ve aynı zamanda oyuncusu Hasan Barut, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Bakıral ile birlikte ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’yı ziyaret etti.

FAİR PLAY ÇERÇEVESİNDE YETİŞTİRİYORUZ

Ziyarette kulüp ile ilgili bilgiler veren teknik direktör ve oyuncu Hasan Barut "7-17 yaş gurubundaki çocuklar için bir Futbol Akademisi kurduk. Yaklaşık 70-80 civarında altyapı futbolcusuna sahibiz. Fair Play çerçevesinde çocuklara futbola ilişkin temel teknik ve taktik bilgiler öğretiyoruz. Ben 96 yılından beri futbolun içerisindeyim. Öğrencilerimize sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu anlatıyoruz. Bundan sonra da çalışmalarımızı bu yönde sürdüreceğiz" dedi.

FUTBOLCULARIMIZ ÇERKEZKÖY İÇERİSİNDEN

Futbolcuların hepsinin Çerkezköy’den olduğunu sözlerine ekleyen Barut “Antremanlarımızı ve maçlarımızı Veliköy’de ki sahada yapıyoruz. Zorluk çekiyoruz fakat kendi yağımızda kavrulmaya çalışıyoruz. Çeşitli ricalarda bulunuyoruz. Bizlere güveniyorlar ve destek oluyorlar. Sizi ziyaret etmemizdeki amaç sizlerden de destek beklememizdir. ÇTSO olarak bizlere yardım edeceğinize inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

ŞAHSI ADINA YARDIMDA BULUNDU

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da ziyaretlerinden dolayı Fevzipaşaspor ekibine teşekkür ederken “Maalesef ÇTSO olarak yönetmeliğimizde herhangi bir spor kulübüne destek olma gibi bir durum söz konusu değil. Ama bu isteğinizi etrafımıza ileteceğiz. Bu konuda elimizden geleni yaparız” şeklinde konuştu ve şahsı adına Fevzipaşaspor Kulübü'ne maddi yardımda bulundu.

HEDİYE TAKDİM ETTİLER

Ziyarette daha sonra Fevzipaşaspor ekibi, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva'ya, Fevzipaşaspor logosunu barındıran bir yağlı boya çalışması hediye etti.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.