Fevzipaşa’ya Kaymakam ziyareti

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay okul ziyaretlerini sürdürüyor. Son alarak Fevzipaşa İlkokulu’nu ziyaret eden Kaymakam Metin Kubilay, okulun yeni binasının 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda faaliyete geçeceğini belirterek, okul öğrencilerinin daha iyi şartlarda eğitim ve öğretime devam edeceğini kaydetti

Fevzipaşa’ya Kaymakam ziyareti
16 Nisan 2014 Çarşamba 07:44


Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın eğitim ve öğretim kurumu ziyaretleri sürüyor. Son olarak Fevzipaşa İlkokulu’nu ziyaret eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, ilk olarak kendi talimatı ile hazırlanan Eğitim ve Öğretimde Başarının Artırılması Eylem Planı’nı inceleyerek, okul idarecilerine konu ile ilgili yaptıkları ve yapacakları çalışmalar ve alınan sonuçları ile ilgili bilgi aldı ve ardından Değerler Panosu, İyilik Panosu ve Rehberlik Panosu’nu detaylı bir şekilde inceledi.
ÖĞRENCİLER İLE SOHBET ETTİ
Fevzipaşa İlkokulu’nun ziyaretçi defterini imzalayan Kaymakam Metin Kubilay, okuldaki nöbetçi öğrenciler ile bir süre sohbet etti ve daha sonra sınıfları dolaştı.Gezdiği sınıflarda öğrenciler ile soru cevap şeklinde sohbet eden Kaymakam Metin Kubilay, minik öğrencilerin yaklaşmakta olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’nı kutladı ve ailelerine selam gönderdi.
İNŞAAT HAKKINDA BİLGİ ALDI
Okul kantinini de denetleyen Kaymakam Metin Kubilay, okul kantininde tespit ettiği  eksikliklerin giderilmesi talimatını verdi. Ardından yeni yapılan okul binasının inşaat çalışmaları hakkında bilgi alan Kaymakam Metin Kubilay, önümüzdeki eğitim ve öğretim yılında yeni binanın faaliyete geçeceğini ve öğrencilerin daha iyi fiziki şartlarda eğitim ve öğretimlerini sürdüreceğini belirterek, öğrencilere “Geleceğinizden daha önemli bir konu yok. Hepinizin bu bilinçte olmasını arzu ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.