Feyzioğlu Trakya’ya geliyor

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu beraberindeki heyetle birlikte Trakya’ya geliyor. 22 Şubat 2017 tarihinde ilk olarak Lüleburgaz’ı ziyaret edecek olan Feyzioğlu ardından sırasıyla Babaeski, İnece, Kırklareli, Kaynarca, Ahmetbey, Muratlı ve Ergene’de halkla buluşacak. Feyzioğlu, aynı günün akşamı saat 19.00’da Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesi’nde Psikiyatrist - Yazar Dr. Semih Dikkatli ile birlikte Anayasa değişikliğini anlatacak

Feyzioğlu Trakya’ya geliyor
21 Şubat 2017 Salı 19:24

KONFERANS VERECEK 

Feyzioğlu, 23 Şubat 2017 tarihinde yapacağı ziyaretlere Malkara ile başlayacak. Ardından sırasıyla Keşan, Uzunköprü, Hayrabolu, Süleymanpaşa ve Tekirdağ’ı ziyaret edecek olan Feyzioğlu, saat 19.00’da Tekirdağ Karaevli Düğün Salonu’nda Anayasa Hukukçusu Prof. Dr. Süheyl Batum ve Psikiyatrist - Yazar Dr. Semih Dikkatli ile birlikte Anayasa değişikliği konusunda konferans verecek.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.