Fidan toplama merkezi oluşturuldu

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan mezbaha alanının bir bölümünde düzenleme yaparak Fidan Toplama Merkezi oluşturuldu

Fidan toplama merkezi oluşturuldu
21 Mart 2017 Salı 11:39

MODERN ŞARTLARDA MUHAFAZA EDİLECEK
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne ait mezbaha alanının yaklaşık bin 500 metrekarelik kısmında Fidan Toplama Merkezi oluşturulduğunu belirten Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yıl içinde alınan tüm bitkiler en modern şartlar altında bu merkezde muhafaza edilecek.” ifadelerini kullandı.
YAĞMURLAMA SİSTEMİ OLUŞTURULACAK
Merkezde oluşturacak yağmurlama sistemi ile bitki bakımlarının düzenli olarak yapılacağını kaydeden Başkan Akay, “Yıl içinde alınan bitkilerimiz, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizce yeşil alanlarımızdaki projelerimizde kullanılacak. Bitkilerimiz kullanıldıkça yenileri temin edilecek” açıklamalarında bulundu.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.