Fikret Tanyeri Murat Ogan’ı ziyaret etti

Çerkezköy Servis Araçları Sahiplendirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Tanyeri ve Yönetiminden bazı isimler, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan’ı ziyaret etti

Fikret Tanyeri Murat Ogan’ı ziyaret etti
26 Ağustos 2016 Cuma 08:56

DERNEK YÖNETİCİLERİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI
 
Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Makamı’nda gerçekleşen ziyarete İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy Servis Araçları Sahiplendirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Tanyeri ve Yönetiminden bazı isimler katıldı.
 
15 TEMMUZ’A DEĞİNDİ
 
Konuşmalarına 15 Temmuz’da gerçekleşen askeri darbe girişimini lanetleyerek başlayan Tanyeri, “Konu vatan ve Bayrak olunca her şey çok farklı oluyor. Süreç boyunca gündeme geldik, basına demeçler verdik ve darbe karşıtı duruşumuzu sergiledik. Devletimizin yanında olduğumuzu sürekli dile getirdik. Bu vesile ile bir daha Şehitlerimize Allah’tan rahmet, Gazilerimize de acil şifalar diliyorum.” dedi.
 
S PLAKASI OLMAYAN SERVİSÇİLERDEN BAHSETTİ
 
Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan’a, Dernek üyelerinin sıkıntılarından da bahseden Tanyeri, “Korsan taşımacılık bir nebze olsun azaldı. Ancak, büyük firmalarda taşımacılık yapanların S plakaları yok. Bölgeselliğe uyan plakalar yok. Bu konuyu UKOME yetkilileriyle de görüştüm. Buna bir önlem alınması gerekiyor.” ifadelerini kullandı.
 
“BİZE BİLDİRİN”
 
Bahsi geçen araçları kendilerine bildirmelerini isteyen Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, “Bu araçları gelip bize bildirin. Uygulamalar esnasında araçları tespit edip gerekli işlemleri yapacağız.” diye konuştu.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.