Filoya 3 araç daha kazandırıldı

Çerkezköy Belediyesi araç filosunu yenilemeye devam ediyor. Çerkezköy Belediyesince daha önce alınan 1 adet otomobil ve iki adet kamyonet yenilenerek tekrar araç filosuna kazandırıldı

Filoya 3 araç daha kazandırıldı
18 Eylül 2017 Pazartesi 13:07

OTOMOBİL KULLANILABİLİR HALE GETİRİLDİ
Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Teknik Hizmetler Müdürlüğü, bünyesinde bulunan ve kullanılmayan hizmet araçlarını yenileyerek araç filosuna kazandırmaya devam ediyor. Yapılan yenileme çalışmaları neticesinde kullanılabilir hale getirilen araçlardan birinin 1996 model Tofaş Doğan model otomobil olduğunu ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Teknik Hizmetler Birimi ekiplerimiz yürümez durumda olan aracımızı tamir etti ve kullanılabilir hale getirdi” dedi.
ÇÖP KAMYONLARI YENİ ARAÇLARA DÖNÜŞTÜRÜLDÜ
Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Teknik Hizmetler Müdürlüğü’nce daha önce de 9 adet aracın tamir edilerek yeniden Belediye’nin araç filosuna kazandırıldığını anımsatan Başkan Akay, “Ayrıca araç filomuzda bulunan ve çöp kamyonu olarak kullanılan 2011 model Isuzu marka kamyon da üst yapısında yapılan revizyon ile damperli kamyona dönüştürüldü. Aracımız Belediyemizin çeşitli çalışmalarında kullanılmaya başlandı. Bunun dışında yine araç filomuzda bulunan ve çöp kamyonu olarak kullanılan 2010 model Ford marka kamyon da üst yapısında yapılan revizyon ile yol sulama tankerine dönüştürüldü. Yeni aracımız da Belediyemiz bünyesinde çeşitli işlerde kullanılmaya başlandı” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.