Fizik uzmanı Erdoğan İrmet’te göreve başladı

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Fizik Tedavi doktoru Uzman Doktor Serpil Yılmaz Erdoğan Çarşamba günü itibariyle hasta kabulüne başladı

Fizik uzmanı Erdoğan İrmet’te göreve başladı
15 Mayıs 2015 Cuma 17:48

 1995 YILINDA ANKARA ÜNİVERSİTESİNDEN MEZUN OLDU

Özel İrmet Hospital Hastanesinde Fizik Tedavi Doktoru Uzman Doktor Serpil Yılmaz Erdoğan hasta kabulüne başladı. 1995 yılında Ankara Üniversitesinden mezun olan Erdoğan, 2001 yılında Gazi Üniversitesinde ihtisasını tamamladı. 2001 yılında Çerkezköy Devlet Hastanesinde göreve başlayan Serpil Yılmaz Erdoğan, 10 yıllık görevinin ardından 2011 yılında Silivri Anadolu hastanesine gitti.

ÇARŞAMBA GÜNÜ GÖREVE BAŞLADI

Çarşamba günü Özel İrmet Hospital Hastanesinde hasta kabulüne başlayan Erdoğan, yaptığı açıklamada, “Bel-Boyun ve Sırt ağrılarına, eklemlerde oluşan ağrılara fizik tedavi ile cevap verebiliyoruz. İtme-Çekme hareketleri başta olmak üzere bir çok metotla tedavi şekli var. Özellikle sanayi bölgesi olmasından dolayı hastalar bel fıtığı şikayeti ile geliyor. Daha öncede burada görev yaptığım için hastalara uzak değilim. Bel fıtığı hastaları ayakta uzun süre kalmamalıdır, aynı şekilde uzun süre oturmamalıdırlar. Yüzmek, egzersiz yapmak, yürüyüş yapmak bel fıtığında ağrıları azaltan uygulamaların başında geliyor. Fizik tedavi sürecinde ise 15 gün aralıksız şekilde egzersizler uygulanıyor” açıklamasında bulundu.

AMELİYAT EN SON ÇARE

Bel Fıtığında ameliyatın en son çare olduğunu sözlerine ekleyen Serpil Yılmaz Erdoğan, “Bel fıtığında hasta günlük hayatını idame ettiremeyecek kadar şiddetli ağrıyla karşı karşıya gelince ameliyatı öneriyoruz. Onun dışında ilk olarak ilaç tedavi ardından da fizik tedavisi uygulanır” dedi. 


Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.