Folklor ekibi Vahap Akay’ı ziyaret etti

23-27 Temmuz tarihleri arasında Makedonya’da düzenlenen Halk Oyunları Festivalinde ülkemizi temsil etmek amacıyla Makedonya’ya giden Çerkezköy Belediyesi Kent Konseyi Halk Oyunları Ekibi ve Özel Çerkezköy Öğrenci Etüt Eğitim Merkezi Ekibi festivalden döndü. Folklor Ekibi ve eğitmenlerinden oluşan ekip, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a katkılarından dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu

Folklor ekibi Vahap Akay’ı ziyaret etti
30 Temmuz 2015 Perşembe 16:13

 FESTİVALE SEKİZ ÜLKE KATILDI

 

Çerkezköy Belediyesi Kent Konseyi Halk Oyunları Ekibi ve Özel Çerkezköy Öğrenci Etüt Eğitim Merkezi Ekibi 23-27 Temmuz tarihileri arasında Makedonya’da düzenlenen Makedonya Ohrid İncisi Uluslararası Halk Oyunları Festivali’nden döndü. Düzenlenen festivale Makedonya ev sahipliği yaparken, Romanya, K.K.T.C, Arnavutluk, Bulgaristan, Sırbistan, Karadağ ve Türkiye olmak üzere toplamda sekiz ülke katıldı. Çerkezköy Belediyesi Kent Konseyi Halk Oyunları Ekibi ve Özel Çerkezköy Öğrenci Etüt Eğitim Merkezi Ekibi Makedonya’da sergilemiş oldukları performansları ile ülkemizi temsil ettiler.

 

VAHAP AKAY’A TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Folklor Ekibi ve eğitmenlerinden oluşan ekip Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a katlarından dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette Belediye Başkanı Vahap Akay’a festivalde en güzel oyunları sergilediklerini belirten, ayrıca sertifika ve hediye takdim eden Çerkezköy Belediyesi Kent Konseyi Halk Oyunları Ekibi Antrenörü Mehmet Günay Gökçe “Bizlere festivale katılmamızda destek sağladığınız için teşekkür ederiz. Festivalde ülkemizin diğer illerinden katılan ekiple birlikte Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ederek festival alanında bayrağımızı dalgalandırdık. Makedonya yolculuğumuzda Selanik, Üsküp gibi şehirleri de gezme fırsatımız oldu. Özellikle Selanik’te Atamızın evini ve Üsküp’te tarihi Türk Çarşısı’nı ve Manastır Askeri İdadisi gibi görülmesi gereken yerleri gezme, görme imkanı bulduk. Bu sebepten dolayı da sizlere çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

 

“ÇERKEZKÖY’ÜN ADINI DUYURDUNUZ”

 

23-27 Temmuz tarihleri arasında Makedonya’da düzenlenen Makedonya Ohrid İncisi Uluslararası Halk Oyunları Festivali’nde Çerkezköy’ü ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiklerini belirterek folklor ekibine teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Biz bu tür organizasyonlarda ilçemizin adını bir kez daha duyurarak bizlere çok güzel bir duygu yaşattınız. Festivalde ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiğiniz çok teşekkür ederiz. Elimizden gelen tüm destek ve imkanlarla yanınızdayız” dedi.

 

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.