Fotoğrafçılık kursundan 2’nci sergi

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği gönüllü üyesi ve Fotoğrafçılık Kulübü’nün kurucu Op.Dr. Ayhan Kaçmaz, bu yıl ikinci sergilerini düzenleyeceklerini belirterek, “3 yıldır düzenli olarak fotoğrafçılık etkinliklerimiz devam ediyor. Bu yıl 25 fotoğraf sanatçısının yaklaşık olarak 100 eseri ile sergimizi gerçekleştiriyoruz” dedi

Fotoğrafçılık kursundan 2’nci sergi
24 Ekim 2014 Cuma 08:03

BU YIL SERGİNİN 2’NCİSİ DÜZENLENİYOR
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından düzenli olarak 3 yıldır fotoğrafçılık etkinlikleri düzenleniyor. Çalışmaların devam ettiğini belirten derneğin gönüllü üyesi ve Fotoğrafçılık kursunun kurucusu Op. Dr. Ayhan Kaçmaz, “Temel fotoğrafçılık, photoshop, ileri fotoğrafçılık atölyeleri ve fotoğraf gezileri olarak devam eden etkinliklerimizde elde ettiğimiz eserleri her yıl sergileme kararı aldık. Bu yıl sergimizin 2’ncisini gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

TÜM FOTOĞRAF SEVERLERİ BEKLİYORUZ
Kaçmaz konuşmasının sonunda ise, “Fotoğraf kulübümüzün facebook üzerinde bulunan sayfasında fotoğraf paylaşımları ve eleştiriler yapılıyor, bu sayfa kapalı bir grup olup uygun görülen ve fotoğrafla ilgilenen  kişilere her zaman açıktır. Bu yıl 25 fotoğraf sanatçısının yaklaşık olarak 100 eseri ile sergimizi gerçekleştiriyoruz. Konu ve teknik serbest olarak belirlenmiştir. Tüm fotoğraf severleri gerek sergimizde gerek de diğer etkinliklerimizde görmekten mutluluk duyarız” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.