Fuarının 7’ncisi Cumhuriyet Ortaokulu’nda açıldı

Tübitak 4006 Projesi kapsamında Cumhuriyet Ortaokulu’nda Teknoloji Tasarım ve Görsel Sanatlar sergisi açıldı. Bu yıl ilki düzenlenen proje kapsamında 160 öğrenci ve 12 öğretmenin katkılarıyla 62 proje sergilendi

Fuarının 7’ncisi Cumhuriyet Ortaokulu’nda açıldı
27 Mayıs 2016 Cuma 17:55

YEDİNCİSİ CUMHURİYET ORTAOKULU’NDA YAPILDI

Tübitak ile Cumhuriyet Ortaokulu işbirliğinde düzenlenen Teknoloji Tasarım ve Görsel Sanatlar sergisi düzenlenen törenle açıldı. Düzenlenen açılış törenine Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf Hayri, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, Okul Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

AÇILIŞ YARIM SAAT GEÇ YAPILDI

Sergi açılışı için davetiyelerde açılış saati 09.00 olarak özellikle belirtilirken, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın yarım saatlik gecikmesinden dolayı program da geç başlamış oldu. Yarım saatlik bekletilmenin ardından program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başladı.

ÇALIŞMALARIMIZI YOĞUNLAŞTIRIYORUZ

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren okul Müdürü Yalçın Memiş, “geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi yetiştirirken, onların doğuştan getirdikleri yetenek ve kabiliyetlerini ortaya çıkarmak ve bu doğrultuda eğitim vermek için çaba harcıyoruz. Hızla gelişen dünyaya ayak uydurmak için ülkemizin ihtiyacı olan araştırmacı ve yenilik peşinde koşan insan gücünü yetiştirme yolunda çalışmalarımızı yoğunlaştırıyoruz” dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Okul Müdürü Memiş konuşmasının sonunda ise, “bu doğrultuda eğitime büyük önem veren sayın kaymakamımıza, milli eğitim müdürlüğümüze desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Bu projenin hazırlanmasında emeği geçen mesai arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür eder başarılarının devamını dilerim” açıklamasında bulundu.

PROJELER HAKKINDA BİLGİ ALDILAR

Yalçın Memiş’in ardından kürsüye gelen Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, yedincisinin açılışı gerçekleştirilen Bilim fuarının hayırlı olmasını temenni ederek öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi. Yapılan konuşmaların ardından Teknoloji Tasarım ve Görsel sanatlar sergisinni açılışı gerçekleştirildi. Kaymakam Kubilay ve beraberindeki heyet daha sonra hazırlanan projeleri yakından inceleyerek öğrenci ve öğretmenlerden bilgi aldılar. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.