Furkan Memiş şampiyonluklara doymuyor

Bölgemizin başarılı sporcusu Furkan Memiş, yine Şampiyonu oldu.

Furkan Memiş şampiyonluklara doymuyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
28 Haziran 2022 Salı 12:35

Dünya ve Avrupa Şampiyonlukları buluna Memiş yine önemli bir  başarıya imza attı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Başarılı sporcu Furkan Memiş “2017 yılından bu yana İrmed Hospital bana sponsor olamaya devam ediyor. Başta Ahmet Türker olmak üzere bütün İrmed Hospital Sahip ve çalışanlarına bana inandıkları ve destek verdikleri için teşekkür ediyorum. Bunun yanı sıra ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Atılım Beton firma sahibi Umut Danış ve İşlek Yapı Sahibi Mesut İşlek de ilk zamanlarda beni desteklediler, onlara da teşekkür ediyorum. Kısmet olursa haftaya 9-13 Temmuz tarihleri arsında Portekiz/Lizbon’a Mr. Oliympia Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil etmeye gideceğim. Şu an ünlü Amerikalı antrenör Matt Jansen ile çalışıyorum.” dedi.

KUTLUYORUZ

Memiş son şampiyonluğunun ardından, “Çok şükür. Open Heavy Weight Sheru Classic Avrupa Şampiyonluğu memleketimize hayırlı olsun.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.