Furkan Memiş Türkiye 2 ncisi oldu

10-13 Nisan tarihlerinde Zonguldak Dedeman Hotel'de düzenlenen Body Building Türkiye ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmelerinde Çerkezköy'ü temsil eden Trakya Bölgesi'nde tek Body Building sporcumuz Furkan Memiş yarışmada Türkiye ikincisi oldu

Furkan Memiş Türkiye 2 ncisi oldu
19 Nisan 2014 Cumartesi 07:57

AVRUPA ŞAMPİYONASINA KATILACAK
Türkiye ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmelerinde Çerkezköy'ü temsil eden ve Trakya'da bölgesinde tek Milli Sporcu olan Furkan Classic Body Building klasmanında Türkiye ikincisi oldu. Furkan Memiş gösterdiği başarı ile 14-17 Mayıs'ta, Çerkezköy'ü İspanya-Madrid'te düzenlenecek olan Milli Takımlar Avrupa Şampiyonasında temsil edecek.
DESTEK İSTEDİ
Elde ettiği başarı ile ilgili bir açıklama yapan Furkan Memiş " Öncelikle bu spora yıllarımı vermiş biri olarak böyle bir başarıyı elde ettiğim için ve Çerkezköy'ü Türkiye'ye duyurduğum için mutluyum. Bu bağlamda Çerkezköy Belediyesi'nden de gerekli desteği görmek istiyorum. Spora gönül veren tüm abilerimi, ablalarımı ve kardeşlerimi daha başarılı olabilmek için desteğe davet ediyorum" açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
rıfat - 10 yıl önce
tebrikler furkan başarılarının devamını dileri