Gayrimeşru vicdansızlık!

Pazar günü Kapaklı İsmet Paşa mahallesi Levent caddesi 47.sokak üzerinde ki çöp konteynırında bulunan yeni doğmuş ölü bebeğin faili 33 yaşındaki annesi çıktı. Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Tekirdağ’dan gelen Asayiş ekipleriyle birlikte yürüttükleri titiz çalışmalar sonucunda bebeğini çöpe atan kadını, 9 saatlik başarılı bir operasyon ile aynı günün akşamında kaldığı ablasının evinde yakalayarak gözaltına almayı başardı. 33 yaşında ki kadının gayri meşru ilişki iddiasıyla hamile kaldığı, toplumun baskısından korktuğu için de olayı sakladığı öğrenildi. Misafir olarak geldiği ablasının evinde sabah saatlerinde yaptığı doğum sonrasında iddiaya göre bebeğin ölü doğması üzerine paspasa sararak poşete koyan Neşe K., saat 07.10’da çöp konteynırına atarak olay yerinden uzaklaştı

Gayrimeşru vicdansızlık!
24 Kasım 2014 Pazartesi 13:21

 HURDA TOPLAYAN BİR KİŞİ FARK ETMİŞTİ

Organize Emlak Konutları İsmet Paşa Mahallesi 47.sokak üzerinde meydana gelen olayda çöp konteynırında cansız bebek cesedi bulunmuştu. Hurda kağıt toplayan bir kişi çöpte cansız bebek cesedinin görmesinin ardından vakit kaybetmeden durumu 155 polis imdat ve 112 acil ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen emniyet güçleri çöp konteynırı etrafını şeritle kapatarak güvenlik çemberi oluştururken, sağlık ekipleri de yaptıkları kontroller de bebeğin öldüğünü tespit etmişlerdi.

TEKİRDAĞ’DAN DESTEK EKİP GELDİ

Olay yerine gelen Çerkezköy Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı Mehmet Emin Erdoğdu’nun olay yerinde yaptığı incelemenin ardından yeni doğan erkek bebeğin cesedi Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna kaldırılmıştı. Meydana gelen olayın ardından çok yönlü soruşturma başlatan Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Tekirdağ’dan gelen Asayiş büro amirliği ekipleriyle birlikte yürüttükleri titiz çalışma sonucunda aynı günün akşamında bebeği çöp konteynırına atan kişiyi yakalamayı başardı.

ABLASININ EVİNDE YAKALANDI

Yürütülen titiz çalışmalar kapsamında Asayiş Büro Amirliği ekipleri, çevre sakinlerinin ifadelerinin yanı sıra kamera kayıtlarını da incelerken, bir şahsın saat 07.10 sıralarında elinde ki poşeti çöp konteynırına attıklarını fark ettiler. Araştırma derinleştiren Asayiş Büro Amirliği ekipleri, hastaneler ve çevrede yaptıkları incelemelerin ardından şahsın Edirne’den ablasının yanına ziyarete gelen Neşe K.o lduğu öğrenildi. Asayiş Büro Amirliği ekipleri Emlak Konutların da ki bir siteye girerek şahsı misafir olarak geldiği ablasının evinde yakalayarak gözaltına almayı başardılar.

ÖZ BEBEĞİNİ PASPASA SARARARK ÇÖPE ATTI

Aynı günün akşamı saat 23.30’da ablasının evinde yakalanan Neşe K. (33), ekipler tarafından ifadesi alınmak üzere Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Neşe K., iddiaya göre ifadesinde gayri meşru ilişki sonucu hamile kaldığını ve toplumsal baskından dolayı korktuğu içinde durumu kimseye anlatamadığını belirtti. Ablasının evine misafirliğe gelen ve hamileliğini herkesten saklayan 4 çocuk annesi Neşe K., sabaha karşı banyoda doğum yaptı. İddiaya göre çocuğunun ölü doğduğunu ifade eden Neşe K., vakit kaybetmeden çocuğu paspasa sardıktan sonra bir poşete koyarak Çöp konteynırına atıp olay yerinden uzaklaştı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ 

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi tamamlanan 33 yaşındaki Neşe K., geniş güvenlik önlemleri altında Çerkezköy Adliyesine sevk edildi.  

Haber-Foto: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
onur aydin - 9 yıl önce
vicdansız yaziklar olsun be
Avatar
onur aydin - 9 yıl önce
vicdansız yaziklar olsun be