Gazeteciler yarışacak

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Üyesi, Çorlu Medya Mensupları Derneği, 24 Temmuz Basın Bayramı sebebiyle 1. Meslek Ödülleri Yarışması düzenliyor.

Gazeteciler yarışacak
07 Temmuz 2014 Pazartesi 07:14

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Üyesi, Çorlu Medya Mensupları Derneği, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Belediyesi ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın katkılarıyla düzenlenen yarışmada katılımcılar “En İyi Fotoğraf, En İyi Haber, En İyi Sayfa Düzeni ve En İyi Röportaj” dalında yarışacak. Kazananlara, fotoğraf makinesi, laptop, tablet ve akıllı telefon ödülleri verilecek. Son katılım tarihi 20 Temmuz 2014 olan yarışma için dernek yetkilileri “Teknik şartnameye göre yarışmaya katılan meslektaşlarımızın fotoğraf, haber ve mizanpajlarının ulusal veya yerel bir gazetede yarışmaya son katılım tarihinden önce yayınlanmış olması ve eserin kendi imzasını taşıması zorunludur. Başvurular [email protected] adresinden yapılacaktır” açıklamasını yaptı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.