Gazi mahalleliye örnek oldu

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy temsilciliği üyesi 66 yaşındaki Yaşar Negis Bağlık Mahallesinde yaşadığı evin sokağını temizleyerek örnek bir davranışa imza attı.

Gazi mahalleliye örnek oldu
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
08 Ağustos 2019 Perşembe 13:18

“HER ŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEYELİM”
Bağlık Mahallesi Papatya Sokakta ikamet eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy temsilciliği üyesi Kıbrıs gazisi Yaşar Negis, “Herkese örnek olması açısından çocuklarım ve torunlarımla birlikte oturduğumuz evin bulunduğu sokağı düzenli olarak temizliyoruz.  Toplum olarak her şeyi devletten ve belediyeden beklememeliyiz. Herkes kapının önünü süpürürse önce sokaklar temizlenir, ardından cadde temiz olur. Daha sonra mahalle tertemiz olur. Ardından şehir, ülke, dünya pırıl pırıl olur. Temizliğin önemini bilmemiz gerekiyor. Bu davranışın herkese örnek olmasını temenni ediyorum. ” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.